Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głemka1

czy bół członka podczas długotrwałego stosunku

Polecane posty

Gość głemka1

mój partner uskarża się na ból prącia . ten ból pojawia się u Niego po jakichś 30-40 minutach bycia we mnie. wtedy z reguły wyjmuje członka ze mnie i albo on sam albo ja ręką stymuluję go mocno aż do wytrysku, który jest bardzo obfity. czy Wasi faceci też tak mają ? moi poprzedni partnerzy z reguły kończyli dużo szybciej i nie uskarzali się na żadne bóle..

Gość gość
Nie podniecasz go i tyle albo jakas luźna jesteś ze on potrzebuje ekstra doznań i finiszuje ręcznie. Wiesz jak laska cie kreci to trudno nie mieć szybko finału, wtedy lepiej sobie zwalić wcześniej żeby nie było falstaru, ale wtedy nie byłoby obfitego wytrysku o ktorym wspomnialaś. Raczej chodzi o to ze jesteś zbyt luźna i koleś aby się nie zajechać bo nie moze dojsc, ściemnia aby zakończyć ten maraton. Naucz się kożystać z mięśni koegla albo koleś ciebie zostawi.

Upodobnij się bardziej do jego matki, pewnie twój partner ma traume z dzieciństwa z której wynikł jego pociąg do wlasnej matki. Mam nadzieję że pomogłem :)

Gość gość
Tak jak przedmowcy, nie podniecasz go, luźna jesteś, ma głupie skojarzenia i ode mnie moze on jest homo niewiadomo.

Gość gość
Typowi faceci: luźna i luźna... A może to on ma takiego małego, że wsadza i nic? Spróbujcie anala. Tam go bardziej ściśnie i szybciej skończy.

Gość gość
O czym ty piszesz luzna luzna typowa kobieto? Postanowilas sobie ponaduzywac tego slowa bo w wypowiedziach bylo zbyt malo luźna w luźna