Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9732

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość9732

Witam wszystkich, Mojej dziewczynie spóźnia sie okres około 5 dni, i chciałbym ją jakos uspokoić bo strasznie się martwi dlatego chcę zadać pytanie tu na forum żebym wiedział cos więcej i mógł ją jakos uspokoić. Bardzo mnie boli jak ona jest smutna i sie martwi a chciałbym jakoś pomóc. Uprawiamy sex zawsze w prezerwatywie ale rzadko bo kilka razy na miesiąc bo mieszkamy daleko od siebie - wyjazdy do pracy. Zawsze w prezerwatywie i nigdy nie dochodzę w środku, nigdy. Tego jestem pewny, prezerwatywę zawsze sprawdzamy zanim otworzymy czy jest data ważności i czy nie uchodzi powietrze z opakowania. Po założeniu zawsze sprawdzamy czy tez jest wszystko w porządku, pilnujemy zeby sie nie zsuwala, prezerwatywa nigdy nie pękła ani sie nie zsunęła, dochodze z dala od pochwy ale ostrożności nigdy nie za wiele i zawsze zekladam jej dolną bieliznę przed finałem. Prosze bez zadnych żartów i szczere odpowiedzi, czy to jest w ogóle mozliwe wiemy ze nie ale niech sie wypowiedza inni, prosze o pomoc

Gość gość
Wedlug mnie niemozliwe by byla w ciazy. Chybavto bylby jakis cud jesli w takich warunkach by zaszla

Gość gość
To nie jest możliwe przy takim uwazaniu i zabezpieczeniu

Gość gość
To jest nie możliwe w logicznh sposob, bardzo uważacie i inni mogli by brać z Was przykład!

Gość gość
Przytul mocno dziewczynę, ona wie ze to niemożliwe i masz ja w tym wspierać! szcześcia :)

Gość gość
Przytul mocno dziewczynę, ona wie ze to niemożliwe i masz ja w tym wspierać! szcześcia :)

Gość gość
Spokojnie, To niemozliwe. Twoja dziewczyna powinna byc spokojna mając chlopaka, trochę jej zazdroszczę;)

Gość gość
Spokojnie, To niemozliwe. Twoja dziewczyna powinna byc spokojna mając takiego chlopaka, trochę jej zazdroszczę :)

Gość gość
Przy takim uwazaniu moze spać spokojnie, pilnuj kazdego dnia zeby usnęła pierwsza i trzymaj ją za rękę :) widocznie czymś się stresuje lub jakaś chwilowa infekscja albo pusty miesiac. Powinna się cieszyć że jesteś obok i tak się troszczysz :) może ona nie przesadza tylko Ty panikujesz. A zbaczając z tematu to inni faceci niech się uczą jak traktować kobietę