Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o imieniu Nikolka

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o imieniu Nikolka

o imieniu nic nie sądzę, natomiast dużo można powiedzieć o rodzicach dziecka o takim imieniu :classic_cool: W skrócie: Karyna z papierochem i prowadzący różowy wózek typowy Sebastian :classic_cool: 500 + :classic_cool:

Gość gość
O imieniu również nic nie sądzę. O rodzicach również. Natomiast tematy o treści ,,Co sądzicie o imieniu Nikolka" z pewnością zakłada patologia o zaniku intelektualnym. Nie chciałabym mieć z kimś takim do czynienia w realnym życiu. To dopiero byłaby strata czasu.

Gość gość
19:38 Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi :)

Gość gość
Cóż Imię piękne, szlachetne . Brzmi atrakcyjnie. Pasuje dziewczęcej urody lub atrakcyjnej kobiety.

Gość gość
Dla mnie brzmią dziwnie takie spolszczenia. Nikolka od Nicole, Dżesika od Jessiki. Co to ma być?

Gość gość
przecież tylko patologia tak nazywa dziecko pewnie Nikola niedługo będzie miała brata Brajanka :O

Gość gość
mi się nawet podoba, ale nie dałabym tak swojemu dziecku. bez porównania z np. Aniela to dopiero porazka i patologia.

Gość gość
To taka naleciałość wynikająca z naszej odległej historii Polska zajmowała obszar europy i wschodniej i zachodniej i zawsze mieliśmy swoje racje...mamy to w genach?

Gość gość
Ale dlaczego brajanka może mikołaja albo nikolasa lub nikodema -te wszystkie imiona wywodzą się od pierwszego -mnie to nie gorszy wcale.

Gość gość
Miłam kumpelę która miała w życiu jedno marzenie żeby dać córce imię na literę N Nie wiedziała jakie ale wiedziała że na N Mówiła że pewnie Natalia-miała wtedy 7 lat jak o tym mówiła. No miało się kiedyś urodzić dziecko,dziewczynka o imieniu na literę N Ciekawe jak nazwała bo podobno urodziła dziewczynę.

Gość gość
20;40 za dużego wyboru nie miała.

Gość gość
Natalia Nikol Nikoleta Nadia Nina Nora Naomi Nadzieja Nikita

Gość gość
Narcyza Natasza Nasława Nawoja Nazaria Nela

Gość gość
Nemezja Neoila Nepomucena Nicefora Niceta Niegodoma Niegosława Nikandra

Gość gość
20:43 Kumpela jest prezesem funduszu inwestycyjnego zawsze była zaradna -nie mam z nią kontaktu bo to klasa wyższa. Gdzie mi do niej. Chciałabym być taką patologią jak ona. Ma apartamentowiec w centrum miasta- tyle o niej wiem. Nie stać mnie nawet na noc w czymś takim. Daj spokój człowieku.

Gość gość
No pewnie Jasnowidz! Dowiem się kiedyś pewnie. Nicol mogła dać i co wówczas?

Gość gość
Studzia, mi się zdaje, że ty jesteś jakiś chory, tak? brakuje ci piątej klepki? nie masz wszystkich w domu?

Gość gość
Studzia prawik i inni zarejestrowani jeden hooj wszyscy po tej samej wodzie! Czytam jednego drugiego trzeciego a jakby ten sam debil pisał.

Gość gość
No faktycznie debil. Nie umiem z takim elementem rozmawiać. Idę poszukać ciekawszych tematów;) na inne forum :P

Gość gość
Studzia, wiem że jest weekend (zresztą ty pewnie masz weekend cały tydzień), mecze lecą, ale wytrzeźwiej w końcu.