Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet powiedział mi,ze skoro jestem dziewica to

Polecane posty

Gość gość

na pewno jestem zakompleksiona, co mial na mysli?

Gość singiel25
Jest kretynem, to miał na myśli. Skoro jesteś dziewicą to wszystko jest cacy i takie opinie powinnaś zlewać. Akurat cnotę się szanuje. I to bardzo.

Gość gość
jestem dziewica nie taka mloda , troche mnie obraził nie rozumiem krasc to wstyd ale byc dziewica dlaczego mam sie wstydzic?

Gość gość
To jest przecież bez znaczenia. Jedni uprawiają seks wcześniej inni później. Jedni są gotowi w młodym wieku na związek inni później. Jedni spotykają miłość swojego życia na początku swojej drogi a inni pod koniec albo wcale więc taki tekścik który usłyszałaś musiał powiedzieć jakiś kretyn, ktoś ograniczony. Miła nowość usłyszeć że są dziewczyny które mają trochę oleju w głowie, wstydu, wartości moralnych i nie uprawiają seksu z kim popadnie "bo takie czasy "...

Gość gość
dziewictwo to jest powód do dumy i nie przejmuj się opinią *****cza który pewnie sypiał z wieloma kobietami nie szanując swojego ciała.

Gość gość
tez tak uwazam dzisiaj pozbyc sie dziewictwa nie sztuka ,sztuka jest szanowanie się :)Co w dzisiejszych czasach jest niestety bardzo rzadkie

Gość gość
nie patrz na koleżanki, nie patrz na opinie innych którzy doradzą ci źle :)

Gość gość
szczesciaz bedize ten kto Cie pokocha a TY jego

Gość gość
szczesciaz bedize ten kto Cie pokocha a TY jego xxxxx skad wiesz ? znasz ją ?

Gość gość
niestety jakaś taka dziwna prawidłowość panuje, że im ładniejsza fizycznie panna, tym krócej jest dziewicą...;) bez pudła oczywiście od każdej zasady są wyjątki

Gość gość
14:45 jeden z najeiekszych mitów jakie słyszalam. Mam baardzo ładną przyjaciółkę, jak modelka, 22 lata i dziewica. Inna 27, też ładniutka i dziewictwo z rok temu straciła. Ja 23 i pół roku temu był pierwszy raz :)

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
0/10 zaden znany mi mezczyzna nie uzyl by takich do kobiety szczegolnie do dziewicy

Gość gość
, ,jak modelka,,-skończcie z tymi modelkami-one są zwykle brzydkie i aseksualne

Gość gość
''niestety jakaś taka dziwna prawidłowość panuje, że im ładniejsza fizycznie panna, tym krócej jest dziewicą...oczko.gif'' jest taka prawidłowość ze jak panna ma kolumnowe nogi to pójdzie się puszczać z przystojniakami co nie umieli się wysłowić