Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny sposób osiągania orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Mój facet uwielbia pieścić moje piersi. Bardzo mnie to podnieca jednak nie mogę osiągnąć wtedy orgazmu, ale wystarczy, że tylko zacisnę w tym samym czasie nogi to dostaje nieziemskiego odlotu. Czy to normalne? Na razie zdarzyło się to dwa razy i nic mu nie powiedziałam, że sobie sama pomogłam. Nie wiem czy nie będzie zły. Jak myślicie?

Gość gość
jak można osiągnąć orgazm przez zaciskanie ud, ja muszę je max rozszerzyc i pocierać o poduszke

Gość gość
Nie sądzę aby twój partner był zły że pomogłaś sobie w osiągnięciu orgazmu,niektórzy mężczyżni to lubią.

Gość gość
Mój mąż też uwielbia takie zabawy i pieszczoty podczas których osiągam orgazm samodzielnie, oczywiście pomagam sobie w swój ulubiony i sprawdzony sposób sposób.

Każdy rodzaj uprawiania miłości jest przyjemny. Jesli decydujecie się na seks analny to polecam zakupić żel nawilżający na stronie mojego znajomego http://sexish.pl/ , który za niedługo ją uruchomi. :)

Gość gość
My zwiekszamy doznania za pomocą suplementów które działają :) mój mąż kupuje sobię long mena i sex jest nieziemski wtedy bo możemy dłużej się kochać.