Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja u dziecka,czy możliwa ?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma ponad 6 lat i ma pewne niepokojące zachowania -spada z wagi (już 1,5kg) -raz się śmieje a potem jest smutny i apatyczny -nie ma apetytu,****ardzo mało,z przedszkola przynosi mi jedzenie (sama m uje robię bo jest alergikiem) dzisiaj wypił mleko sojowe w przedszkolu i sok,w domu zjadł trochę zupy,kolacji odmówił -brak mu pewności siebie,gdy coś mu się nie uda płacze i się poddaje Co o tym sądzicie,do kogo najlepiej iść,bo w PPP termin zapewne będzie za jakieś kilka tygodni więc muszę iść prywatnie bo poradnia ma sporo roboty z odroczeniami i innymi sprawami przed nowym rokiem szkolnym to i terminy odległe

Gość gość
Dzieciak jest chory a ty od d**y strony zaczynasz poszukiwanie przyczyny.

Gość gość
dlaczego od du py strony ? czy Ty masz pojęcie o czym piszesz ? to co mu dolega mądralo,g wiesz a się udzielasz bo twoja wypowiedz g wnosi

Gość gość
no właśnie gościu 00:55 ja sądzę że psycholog to najlepsze rozwiązanie Gościu 23:59 na co chory jestem ciekawa :) chyba sama nie wiesz co piszesz,autorka dobrze myśli by udać się do psychologa bo widać że to sprawa o podłożu psychicznym a nie fizycznym,nie miej lepiej dzieci albo te co masz oddaj bo g****o wiesz