Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam nietypowy problem.. Otóż moja 16-letnia siostra wraca ostatnimi czasy późno, pyskuje, zachowuje się jakby była pijana albo naćpana. Zaniepokoilo mnie to trochę, więc (wiem złe, ale dla jej dobra...) weszłam na jej facebooka a że hasło ma w większości takie samo, również na pocztę i gg.. Kilka dni temu powiedziała mi że ma "kolegę" który ma 19 lat i jest z opoczna, poznała to w Internecie a mianowicie prawdopodobnie na gg.. No i się zaczyna. Czytając te rozmowy dowiedziałam się że facet nie ma 19, a 22 lata. Piszą sobie co noc teksty i masturbuja się.. On podnieca ja a ona jego. Pojawiają się teksty takie jak "moja niegrzeczna suko", "szesnastoletnia d****o". A ją to kręci. Ogólnie ona wykazuje chęć jakiejś brutalności podczas seksu. Pisze że najważniejsze w życiu jest jedzenie, seks i sen. Wczoraj przyjechał do niej. Mieszka jakieś 300 km stąd. Potem pisali że gdzieś w widocznym miejscu w samochodzie uprawiali ostry seks. Wróciła z malinka. Dzisiaj z druga. I pewnie było to samo.. Do mamy mówi "co Cię to obchodzi gdzie ja jestem?" i takie różne.. Pomóżcie. Myślę żeby powiedzieć o tym rodzicom, ale nie jestem pewna... Co mam robić?

Gość gość
Proszę o pomoc..

Gość gość
na spokojnie, powiedz z eo wszystki wiesz i tez nie rob pretensji i fochow..i dodaj ze chcesz pogadac o tym i kiedy bedzie maila czas..

Gość gość
Ona jest strasznie nerwowa.. Rozmowa z nią nic nie da..

Gość gość
gadaj z Nia jakbys byla jej kolezanka 16 letnia..inaczej nie dotrzesz od niej..bez pretensji, totalnie na luzi ze jakby Cie wlasnie to nie przerazilo itp. napis zjak bylo? ;)

Gość gość
Musisz powiedzieć rodzicom jaką s*ke mają pod swoim dachem ! Zachowuje sie jak moja koleżanka... problem był w tym że miała ekhm ponad setkę partnerów w niecały rok... była rok starsza od swojej siostry. Poznała chłopaka któremu mówiła jaka z niej cnotka, o go ostrzegliśmy. Zrobiła z czasem badania no i cóż HIV...

Gość gość
No właśnie się obawiam wgl tego czy ona się zabezpieczała. Ogólnie nie mam z nią zbyt dobrego kontaktu.. A jak się dowie że weszłam na jej konta to będzie afera.. Chociaż uważam że moi rodzice powinno wykazać więcej zainteresowania. Młoda wróciła z malinka a oni nic, tylko że ma mówić z kim wychodzi bo powiedziała że z koleżanka ale mama dzwoniła do jej mamy... Słaba sprawa.

Gość gość
Nie wiem czy podpisać to pod jakieś zaburzenie czy jak. Rodzice się wkurza.. Ona też.. Normalnie sytuacja bez wyjścia.

Gość gość
Gdzie sa rodzice? Szlabany i te rzeczy. Przeciez nad ta dziewczyna nikt nie pracuje. Jak tak dalej bedzie to w wieku 18 lat oswiadczy ze jest dorosla i sie wyniesie. Bedzie pracowac w burdelu. Rodzice powinni sie zaczac nia interesowac. A ty sie nie zastanawiaj czy do nich isc tylko idz. Chyba ze chcesz miec siostre prostytutke. Szlaban na wychodzenia na kieszonkowe.