Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla Cioteczek:)

Polecane posty

Gość gość
(_)> ♡ 😘 :)

Gość gość
Midsummer Eve 2016.06.12 Temat został zapchany, więc mogę spokojnie postawić kropkę nad "i" , bo więcej szkód już nie będzie. Chciałam zostawić, ale jakoś tak nieprzyjemnie, że koniec w tonie tak żałośliwym i szyderczym (nikt Cię Lidio nie nazwał "nikim", ani nie zasugerował, ani tak nie pomyślał nawet). Wszak to Ty już zdążyłaś nas tu podzielić wszystkich na "gatunki" i "okazy", a Ty nad tym korona wszelkiego forumowego stworzenia, co zawsze i niezrozumiale (dla maluczkich) ma coś do powiedzenia oczko.gif Bez złośliwości (z mojej strony) po prostu swoje posty przejrzyj i zastanów się, czy żałośliwa szydera z Twojej strony aby na pewno słuszna? Ponownie ryzykownym jest wchodzić w dialog z nieznanym rozmówcą, zaczynając od prezentacji mu własnych cudowności, czasem lepiej dać szansę, by cudowności ktoś odkrył sam z czasem, obserwując z boku oczko.gif I odkryć że dla niego konkretnego rzeczywiście górujemy nad innymi. Takie myśli mam luźne i z tym tematem i jego Autorem już niezwiązane, a już z moim własnych może doświadczeniem (niech będzie, że tak ogólnie życiowym oczko.gif ). No ale to forum tylko usmiech.gif Zawsze można podpisać się inaczej i spróbować jeszcze raz, nie pamiętając o falstarcie usmiech.gif (choć czasem falstart będzie za każdym razem, bo bieg próbuje się rozpoczynać po prostu w ogóle w nieodpowiednim czasie, i tak bywa oczko.gif ). Koniec monologów Eve jezyk.gif

Gość gość
dla Ciebie herbatka..., jaśminowa może być?:)

Gość Kredek
Witaj Wadi ;) to nie ja się wepchnalem do wynagradzania :D ja na kawę chciałem ale Muszyński zalatane z tym co się szarości więc poszedłem dalej