Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

tesciowa!!!!!

Polecane posty

Gość mimi123321

Hej dziewczyny. Musze się wygadać. Tesciowa chciała wziac synka mojego na spacer. Zjadl obiad. Dalam chrupki na drogę. Mowila ze idą po okolicy pochodzić. Przez przypadek wyszlo ze zabrala go do siebie do domu. Nie bylo by w tym nic złego gdyby nie fakt ze mój mąż zabranial jej zabierać dziecko do siebie bez nas. Bo jest jeszcze maly. Ma rok i boi się teścia i szwagra mojego. Tak czy inaczej miała powiedziane ze nie. Oklamala i mnie i męża prosto w oczy żeby tylko postawić na swoim. Czy ja nie mam prawa wiedzieć gdzie jest moje dziecko?????? Jak można tak klamac i robic specjalnie na odwrót niż prosimy? Dla mnie to chore. A tesciowa tylko to komentowala "weź przestań". No masakra.

Gość gość
a dla mnie jest chore ze tesciowa nie moze zabrac wnuka do swojego domu, dziecko ma juz rok duzo rozumie a boi sie niektórych osób bo sami go od nich izolujecie, Tesciowa musi Was okłamywac zeby poprzebywac z wnukiem. Dziwie sie ze Twój mąz pozwala na takie chore traktowanie własnych rodziców

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
a z jakiego powodu dziecko sie boi własnego dziadka??? Rok to juz nie maleństwo i dla mnie niestety to wy sie dziwnie zachowujecie

Gość gość
bo teściowe lubia przywłaszczać sobie cudze dziecko i sie nim chwalić, pewnie jeszcze sąsiadunia przyszła i zachwalała teściowa jaki to do jej syna podobny. Moja też próbowała tak z moją córką, mnie traktowali jak powietrze, a do córki ciągle, tata to, babcia tamto, powieziałam dość, nie tłumaczyłam poprostu pogoniłam, ja swojej teściowej nienawidze, wiesz ile czasu spedziła z moją córką 9 miesięczną?? a w sumie to ze 2 godz. ogólnie widzi ją często, ale wie , że jej nieznosze, wiec nie podchodzi! mieszkamy po sąsiedzku.

Gość gość
Dlatego ja nie puszczam tesciow samych z dzieckiem nawet na glupi spacer bo tez byliby do tego zdolni

Gość gość
matko jakie niektóre synowe sa p**********e !!szok

Gość gość
oczywiscie ze masz prawo a zachowanie tesciowej to inwalidacja typowe komunistyczne zachowanie a te p********e baby niech sraja z ryja te c**y p**********e bo ja juz nie wiem tyle nadal komunizmu w ludziach w pl brak szacunku do indywidualnych potrzeb i dziecka i twoich i jak mozna wp*****lac dziecko w sytuacje gdy dziecko sie boi kogos 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
up up

Gość gość
Pewnie,ze masz prawo wiedzieć co się dzieje z twoim dzieckiem.jeżeli jest jakas chora sytuacja rodzinna typu alkoholizm,awantury u twojej teściowej itp. to jak najbardziej trzeba dziecko chronic czy ma rok czy 10 lat.a jezeli nie ma to teściowa poprostu robi ci na złość bo skoro nie zadzwonila normalnie po ludzku do ciebie słuchaj Ania idziemy z małym do mnie bo nie chce mi sie juz lazic wokół osiedla to chyba macie jakies kwasy.

Gość gość
A dlaczego dziecko się boi teścia i szwagra? Sami mu ten strach wpajacie. Nie pozwalacie mu poznać własnej rodziny, izolujecie, to nic dziwnego, że dziecko się boi. Rok to już nie maleństwo i sporo rozumie. Widzi Waszą niechęć do pewnych członków rodziny i intuicyjnie czuje, że skoro rodzice są niechętni, to tamci muszą stanowić jakieś zagrożenie. Sami nakręcacie tą spiralę. Jesteście z mężem jakąś patologią, że zabraniacie dziecku kontaktów z dziadkiem. To jest chore. Dobrze, że chociaż teściowa chce trochę dziecko oswoić z dziadkiem, bo to jest normalne, że dziecko zna dziadka i się z nim chętnie bawi. Wy robicie temu dziecku krzywdę, wypaczacie jego relacje z członkami najbliższej rodziny. Robicie z dziecka na przyszłość inwalidę emocjonalnego.

Gość gość
Współczuję wszystkim którzy mają kontakt z treściami. Moi slazacy mieszkają tysiące kilosow od nas i po latach cierpień zaznanych przez teściowa mam spokój. Ja przez swoją leczylam się psychiatrycznie bardzo mnie skrzywdziła

Gość gość
A ja współczuję wszystkim, którzy nie mają NORMALNYCH kontaktów z teściami.

Gość gość
masz prawo do zlosci, to jest jak najbardziej nie na miejscu branie malego dziecka gdzies bez wiedzy rodzicow. Do tych co sie dziwa,ze dziecko boi sie dziadka, moje dziecko tez w tym wieku balo sie dziadka i dwoch wujkow, powod ba dziadek i wujek sa dosc ciemni, glosno mowia, smieja sie a moja mala bala sie ciemych ludzi(do tej pory nie pasuja jej ciemni ludzie np. hiszpanie czy murzyni). kiedys moja mama zabrala synka siostry do swojej siostry( mial cos ok 1,5roku) a ze podobalo mu sie to go tam zostawila i moja kuzynka po kilku godzinach go odwiozla, wszyscy mysleli,ze dobrze robia,ze siostra odpocznie sobie(byla w ciazy) ale ona strasznie sie wkurzyla,ze bez jej wiedzy dziecko tam zostalo.

Gość gość
Było wziąsc męża sierote najlepiej z domu dziecka

Gość gość
Pytanie czemu Twoje dziecko nie może być brane do domu teściowej i czemu boi się teścia i szwagra?

Gość gość
BABCIA MA PRAWO WZIAC WNUKA DO SIEBIE.