Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska to paskudny kraj

Polecane posty

Gość gość

a polacy to najohydniejsza nacja na ziemi,nie ma nic gorszego

Gość gość
dokładnie! przydałby się drugi obóz koncentracyjny, zamiast żydów to polaczków powybijać gazem. Ja się na ten świat nie prosiłem!

Gość gość
paskudny kraj i paskudni faceci w 99% co widac na tym forum

Gość gość
niech ginie Polska w uścisku Anacondy!

Gość gość
Już ginie, bo rozdają pieniądze z budżetu na rozmnażanie patologii 500+, a normalni uciekają stąd i szukają takiego kraju, gdzie jak pracujesz to coś z tego masz :-(

Gość gość
Kaczyński załatwi polską inteligencję skuteczniej niż Stalin :-( za jakiś czas Polska będzie państwem tylko z nazwy:-(

Gość Taki_jeden_964
paskudny kraj i paskudni faceci w 99% co widac na tym forum xxxx ojej ale nam pojechalas, chyba sie rozplacze ja jestem paskudny to fakt, ale mam za to super laskę. :) a polandi tez nie lubie i tego klimatu zimnego przede wszystkim. polacy są niemili. polandia to nudny kraj, malo ciekawy, nie ma prawie gdzie pojechac, nie ma co zobaczyc, same wsie bydlo i zaniedbane miasteczka

Gość gość
teraz Polacy mogą pokazać prawdziwe oblicze,obecny rząd takim schlebia i mylnie nazywa takich "prawdziwymi polskimi patriotami" nie wiem skąd u tej nacji wiecznie żywe przekonanie o własnej wyjątkowości ,jakiś wielkich zasługach dla świata,głupcy czują się bardziej narodem wybranym niż Żydzi...wydaje im się że wszędzie są lubiani,każdy się nimi zachwyca a tymczasem jest dokładnie odwrotnie-jeśli przeciętny Amerykanin powie drugiemu "jesteś/zachowujesz się jak Polak" to nie jest to komplement tylko coś jak obelga,znaczy że jesteś tak głupi/prymitywny jak Polak...podobnie myślą o nas Holendrzy,Anglicy,Francuzi,Szwedzi

Gość gość
przepraszam że ci przeszkadzam ale tylko chciałem ci powiedzieć że z przyjemnością czytam twoje posty :-D Twoje cierpienie jest tak silne że zawsze jak się pojawiasz tu na kafe mam potężny wzwód :) a teraz wycofuje się a ty pisz :-D

Gość gość
gość dziś przepraszam że ci przeszkadzam ale tylko chciałem ci powiedzieć że z przyjemnością czytam twoje posty smiech.gif Twoje cierpienie jest tak silne że zawsze jak się pojawiasz tu na kafe mam potężny wzwód usmiech.gif a teraz wycofuje się a ty pisz smiech.gif x potwierdziłeś słuszność moich wieloletnich obserwacji tym wpisem

Gość gość
Pytanie do autora: gdzie byłeś i co widziałeś że twierdzisz że Polska to brzydki kraj

Gość gość
kraj piękny tylko ludzie k****y

Gość gość
kup se jeszcze kasztankę jak Piłsudski, miał rację nieboszczyk, że ludzie to k***y ☺ Teraz się pewnie w grobie przewraca

Gość gość
już wcześniej się przewrócił jak mu kacze towarzystwo podrzucili :-(