Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobamy się sobie ale ja nie chce się spieszyć

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poznałem bardzo fajną dziewczynę. Widać że oboje jesteśmy mocno sobą zainteresowani. Ale mi się nie spieszy. Nie chcę od razu by to wszystko szło jak burza. Wolę powoli się poznawać i żeby to wszystko następowało stopniowo. Czy to może zniechęcić dziewczynę? Jak wy byście zareagowały na takie podejście chłopaka? Zazwyczaj pośpiech nie wychodził mi na dobre, napiszcie co o tym myślicie drogie Panie :)

Gość gość
Zależy co masz na myśli,mowiąc, że nie chcesz się spieszyć, bo jeżeli ją olewasz, to nie będzie dobrze,

Osobiście wolę wybuch namiętności, sycony do granic możliwości...czekanie czasami może budzić frustrację...zniechęcenie :-)

Gość gość
Nie chodzi o olewanie. Zależy mi na kontakcie. Chce ją poznać jako człowieka. Nie spieszy mi się z seksem, całowaniem, dotykiem itp.

ale też namiętność nie musi być tożsama z dotykiem, całowaniem, seksem. Namiętność to emocj***ardzo burzliwe.

Gość gość
To zależy od sytuacji. Ile macie lat? :)

Gość gość
Pospiech nie potrzebny, tylko nie przesadź w drugą stronę, bo zostaniesz jedynie jej przyjacielem.

Miłe. Śpieszenie może jest nie tyle ważne co myślenie o swoich pragnieniach a ignorowanie że druga osoba tego nie chce lub jeszcze nie jest zainteresowana

Gość Zuzanna Amelia ææ
Za malo napisales aby cokolwiek doradzic. Opisz dokladniej te znajomosc. Skad wiesz , ze oboje cos czujecie skoro sie nie znacie.

Gość gość
co myślimy obyś nie przesadzil z tym brakiem pospiechu bo ją zniechęcisz

Gość gość
23 lata, jesteśmy na studiach. Nie chcę się spieszyć bo zaraz zaczynają się wakacje i rozłąką będzie ciężka. Z jednej strony jest ryzyko że kogoś pozna na tych wakacjach, ale z drugiej wolałbym by to wszystko eskalowało jak już wrócimy na uczelnię w październiku :)

Gość gość
źle podchodzisz do tematu, ktoś ci ją sprzątnie sprzed nosa

Gość gość
Nie śpiesz sie z seksem ale pocałowac ja lekko nie tak namietnie i ostro to mozesz wczesniej.

To się chyba za mało spieszysz. Nie czekaj aż Ci ktoś ja sprzatnie chyba ze to ma byc tylko dziewczyna do towarzystwa a nie na "żone"

Gość gość
toż wakacje to dobry moment żeby się poznawać jesteście sobą zainteresowani to dlaczego piszesz o rozstaniu na wakacje i chcesz czekać do października tak nie zachowują się ludzie którzy są kimś zainteresowani wtedy dążą do kontaktu i dlaczego nie może to być w trakcie wakacji za bardzo kombinujesz

Gość doświadczona życiowo
ja już bym drugi olała faceta który zwleka długi czas,jesli chcesz ją poznać dobrze to ją uprzedź że nie chcesz sie spieszyć bo dziewczyna straci zainteresowanie twoją osobą i poszuka konkretnego faceta jesli ty nie będziesz zdecydowany

Gość gośćjadgjmtp
to zależy przez jaki czas chcesz ją poznawać,kobiety lubią zdecydowanych męzczyzn choć wiadomo ze pośpiech zbytni nie jest dobrą metodą,trzeba mieć wyczucie