Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydcy ludzie powinni być mordowani przy narodzinach

Polecane posty

Gość gość

Nie sądzicie? Po co komus brzydki człowiek? Jak i też zwykle w parze idą inne negatywne cechy jak chociażby zawiść wobec ładnych czy bogatszych.

Gość gość
zamorduj swoje dziecko, jak je urodzisz. pewnie będzie takie samo brzydkie jak ty :classic_cool:

Gość gość
ale przeciez czasem jest tak,ze cos jak brzydkie kaczatko, do konca nie wiesz albo na odwrot, teoria obalona

Gość gość
Na szczęście mam świetne geny i w mojej rodzinie są sami ladni ludzie :) A co do brzydkiego kaczatka. Nie ma tak, ze ktoś kto urodzi się z brzydką twarzą czy ciałem, po latach nagle wyladnieje. Nigdy rysy się nie zmienia na tyle żeby być ładnym. A to, ze komus urosną dłuższe nogi, czy ze ma ładne włosy, potrafi się ubrac i zrobić makijaż nie świadczy o tym, ze jest piękniejszy. Uroda to cos z czym człowiek się rodzi, i nagi wciąż będzie piękny.:)

Gość gość
gość dziś Na szczęście mam świetne geny i w mojej rodzinie są sami ladni ludzie usmiech.gif A co do brzydkiego kaczatka. Nie ma tak, ze ktoś kto urodzi się z brzydką twarzą czy ciałem, po latach nagle wyladnieje. Nigdy rysy się nie zmienia na tyle żeby być ładnym. A to, ze komus urosną dłuższe nogi, czy ze ma ładne włosy, potrafi się ubrac i zrobić makijaż nie świadczy o tym, ze jest piękniejszy. Uroda to cos z czym człowiek się rodzi, i nagi wciąż będzie piękny.usmiech.gif x a na nieszczescie nie masz rozumu i nie wiesz co cie jeszcze w zyciu czeka,uroda to nic stabilnego :( dla mnie kazdy czlowiek jest piekny na swoj sposob,a najwazniejsze jest madrosc - niestety u ciebie zero rozumu

Gość gość
Z biologicznego punktu widzenia tylko piękni przetrwają. Brzydcy zwykle są biedni, mają choroby genetyczne, ogólnie zle geny. Nie są szczególnie inteligentni, poza tym mają beznadziejne charaktery. I mówię tutaj o tym jaki kto jest bez "stunningowania", jaki się rodzi bo to się liczy. Poza tym jezeli komus cos sie stanie, tzn.pięknego obleja kwasem, czy będzie miał inny wypadek to co innego bo geny wciaz ma dobre, i może się rozmnazac.

Gość gość
Ale że brzydkaś duchowo? Nie rozpaczaj, jest jeszcze szansa dla ciebie. Twa brzydota wewnętrzna może przepoczwarzy się w coś pozytywnego. Dużo pracy przed tobą.

Gość gość
Adam, brzydka. Rozumiem ze jako brzydki człowiek mozesz tak sądzić aczkolwiek więcej obiektywizmu .

Gość gość
Atam*

Gość gość
edam

Gość gość
etam*