Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek 81

miodowe życie

Polecane posty

Gość gość
Słodka chlipała spe/rme Kokosa z miseczki,ssała jego palucha od nogi i pchała jęzor w spocony od/byt a mąż był za ścianą:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Słodka chlipała spe/rme Kokosa z miseczki,ssała jego palucha od nogi i pchała jęzor w spocony od/byt a mąż był za ścianąsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif V Co ty codziennie robisz Psujowi stara wyniosła Hajabuzo?:-D

Gość gość
o***t po sraniu mu czyściła jęzorem? rzyg

Gość gość
Słodka to dobra kobieta

Gość gość
Wylogowana Wadera, Imperium, Ciekawska Słodka Słowianka, Patrzcie co wy robicie idiotki!!!! Fałszywe zakłamanie pissdy:-O

Gość gość
Wadusia uprawiała seks z Mucha na forum Awaria codziennie się pieprzy z Psujem Ciekawska stukała się z Wilkowyjem Mucha ...no coments Wszyscy warci siebie 💤:-D

Gość gość
A co maż SW na jej działalność na forume,wiedział o miseczce z nasieniem i lizaniu dziury w dóópie innemu?:classic_cool:

Gość gość
Gdyby wiedział to by ją wyrzucił na zbity pysk

Gość gość
Kokej to ma tak brzydką tu opinię, że nie wierzę żeby to wszystko było tylko wymysłem[ śpioch] Nie wierzę żeby jakaś kobieta go chciała. Przecież on może mieć jakiegoś syfa.

Gość gość
SW siedziała na forume na okrągło i uganiała się za Kokejem a mąż i dzieci były mniej ważne

Gość gość
Po co komu taka żona co pissdę da każdemu kto zachce

Gość gość
widokowi ******* słodko pewną,ale pelikan

Gość gość4imp
gość dziś Wylogowana Wadera, Imperium, Ciekawska Słodka Słowianka, Patrzcie co wy robicie idiotki!!!! Fałszywe zakłamanie pissdypechowiec.gif 4444 Bardzo mi przykro, ale w tym zacnym gronie ja piszę tu "spod siebie". :P Daleka też jestem od oceny moralnej użytkowników forum, których nie znam. Ej, opalam sie do 12 i ciągle siedzę na komunikatorze :(, uważaj co piszesz, bo do 12 jestem "aktywna".:P Potem według wielu przechodzę w tryb gościa. ;)

Gość gość
Pamiętam gdy zaprzeczał ( że strachu przed reakcją Olki) że się nie spotyka z nikim z tąd. Nieprawda że mną się spotkał ; nie wiem czemu zaprzecza. Moje oczy z kroplą perfum...Pamiętasz?? ??

Gość gość
Powiem tylko, że Adam i Ola są bardzo razem szczęśliwi a wam pozostaje chora zazdrość, a przede wszystkim zazdrość tego psychicznego debila który biega po forume i próbuje oczerniać Kokeja bo dostał od Olki kosza :)

Gość gość
Kokos jak poznał Olke to kopnął Słodką w gruby zad:D:D:D:P

Gość gość
Nie kłamię. Milutki1981 to Kokos. Mam dowód, porównanie stylu pisania, z mejla. Spr und potw

Gość gość
Black Silver to Koke. Wcale nie odszedł. Jest cały czas teraz zabawił się w detektywa:-D

Gość gość
gość dziś Powiem tylko, że Adam i Ola są bardzo razem szczęśliwi a wam pozostaje chora zazdrość, a przede wszystkim zazdrość tego psychicznego debila który biega po forume i próbuje oczerniać Kokeja bo dostał od Olki kosza usmiech.giflapka.gif X Koke napisz to z niebieskiego nicku Niemoralny absstyfikancie goniacy za męzatkami :-P

Gość gość4imp
Na tym forum można znaleźć coś wyjątkowego. Tylko w odpowiednim czasie należy przenieść to na grunt "poza forum". :) A ty gościu odpuść sobie, bo Koke, Nieogryzek, Słodka, Pewna nie piszą od dawna i boję się o twoją głowę. Ja mam kapelusz. :P Kolejny zazdrosny o nick.:D

Gość gość
Słodka jest u aniołków:D

Gość gość
Kokos widząc świeżą ci/pkę zakładał nowy nick.Tak było z Kobietą z Wachlarzem, Sileną i Want :classic_cool:

Gość gość
Jacek 81 powiem wiecej kazała dziś rano....kurde obudziła mnie o siodmej zebym edytował posty ze szlochem płaczliwym ....tak zrobiłem,ale nie bedzie tak ,że ja źły a ona bedzie obracać kazdego jako nie winna......sama tego chciała to ma....myślała,ze buźki bedzie rozdawac a po nocy na tel. sie p******ic a rano jakby nic otrzepie sie i dalej kafe i klamstwa.....hipokryzja..... nie lubie jak robi z siebie świętą i kocha was niby a mysli co innego.....Gucio za stary jest i oblech a reszta idioci . tak mówiła i smiala sie z was za plecami........ X fałszywa pissda

Gość gość
Nie wierzę w chorobe i śmierć Słodkiej bo nikt by nie tracił ostatnich chwil swojego życia na pisanie w tym szambie a ona spędzała tu całe dnie i nocki.Gdzie w tym wszystkim mąż,rodzina?!!!!!

Gość gość4imp
gość dziś Kokos widząc świeżą ci/pkę zakładał nowy nick.Tak było z Kobietą z Wachlarzem, Sileną i Want cool.gif 44444 To podkreśla, że nic nie wiesz i lepiej nic ci nie tłumaczyć (ani nikomu z forum). ;) Miłej niedzieli. Cudowna pogoda. :) Pa, 12 wybiła :P, dla ciebie smutny gościu. :( https://m.youtube.com/watch?v=7kE3my5h74I

Gość gość
Smutne to jest twoje Konczitpo:-O

Gość gość
Świete krowy zabierają głos :-D

Gość gość
zdychaj