Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa znajmość, nie chcę z nim iść szybko do łóżka. Czy dobrze robię?

Polecane posty

Gość gość

To dopiero dwa tygodnie jak się spotykamy. Nie chcę iść z nim szybko do łóżka ale niestety jest miedzy nami straszna chemia i bardzo namiętnie się całujemy, on powoli dotyka mojego ciała choć robi to niepewnie. Zastanawiam się czy nie za bardzo go prowokuję tymi namiętnymi pocałunkami, czy nie powinnam zbastować? Nie chcę zepsuć tej znajomości szybkim seksem, chcę go poznać i zobaczyć jakim jest człowiekiem i chcę się zakochać. Czy on to zrozumie po tak namiętnych pocałunkach jeśli mu odmówię seksu?

Gość gość
Może powinnam przytsopować z tymi namiętnymi pocałunkami? Całujemy się na każdym kroku i to bardzo namiętnie, tracimy wtedy głowę.

Gość gość
Jak uszanujesz siebie samą i nie zgodzisz się na seks przed ślubem wówczas zobaczysz jaki on ma prawdziwy zamiar wobec Ciebie. Jeśli zależy mu naprawdę na Tobie to zrobi dla Ciebie wszystko i poczeka. A gdy nie będzie chciał czekać i odejdzie tzn. ze jest z Tobą dla seksu i nie myśli o Tobie poważnie ale jesteś jedną z wielu. Decyzja należy do kobiety w którą stronę pokieruje znajomość. Czystość ma znaczenie.

Gość gość
Nie mam zamiaru czekać do slubu:-) ale chciałabym pospotykac się dłużej, poznać jego znajmomych, zakochać się w nim. Bo przecież to kilka spotkań i kieruje nami chemia i pożadanie , nie ma jeszcze nic głębszego. Mam kaca mormalnego że może za bardzo namiętnie i za dużo się całujemy czym daję mu znać że mam ochotę na niego. A tak naprawdę nie chcę jeszcze seksu i nie chce żeby on tak myślał o mnie.

Gość gość
Czyli chcesz seksu przedślubnego ale nie tak prędko żeby on nie pomyślał, że jesteś puszczalska. Niee wcale tak nie pomyśli :D X Smutne to jak lewackie media zrobiły nawet już kobietom wodę zamiast mózgu :(

Gość gość
seks po ślubie? a co jak to impotent albo krótkodystansowaniec? nie no trzeba się sprawdzić przed slubem, seks to bardzo ważna sfera życia

Gość gość
nie słuchaj tego nawiedzonego prawika od "sexu po slubie" ale masz racje, namietnymi pocalunkami dajesz mu sygnal ze jestes gotowa na wiecej. jesli jeszcze chcesz poczekac to mysle ze buziaki powinny byc "plytsze" ;)

Gość gość
gość dziś A co jak po ślubie rzeczywiście zdarzy się, że jest imoptentem bo na coś zachoruje a przed ślubem już się spawdziliście ? Wówczas co, wyrzucisz go za drzwi ? Bo seks dla Ciebie jest ważniejszy niż człowiek ? X Albo Ty po ślubie zachorujesz i nie będziesz mogła z mężem mieć kontaktów intymnych. Czy również będziesz szczęśliwa jeśli odejdzie on z tego powodu i zamieni Cię na inny model?

Gość gość
A dajcie sobie szanse. I się rozbija.

Gość gość
O to chodzi że te nasze pocałunki są bardzo namiętne i bardzo głębokie czym na pewno go prowokuję. Chyba tu zrobiłam błąd bo powinnam stopniowo pozwalać na więcej a nie że od razu tak namiętnie. Tylko jak się powstrzymać jak jest chemia?

Gość gość
gość dziś Czystość przedślubna pokazuje czy jesteście ze sobą z miłości czy z pożądania. Pożądanie silne prędzej czy później mija w każdym związku i już nie ma tych fajerwerków co na początku. I wtedy pary po 3 latach po ślubie mimo, że już jest dziecko budzą się z ręką w nocniku bo "nic nie czują" do siebie bo pociąg fizyczny osłabł do drugiej osoby i wychodzą ze związku na polowanie kolejnej aby zaspokoić swoje podniety. Tak to jest kiedy myli się prawdziwą miłość z pociągiem fizycznym. I kiedy przed ślubem on i ona nie nauczyli się dla siebie rezygnować ze swoich przyjemności. Takich "związków" płytkich i na krótko jest dookoła mnóstwo. Dlatego, że czystość ma znaczenie.

Gość gość
musi być bardzo przystojny bo z brzydactwami nie ma żadnej chemii :P przynajmniej ja tak mam

Gość gość
przestań pieprzyć durny człowieku milosc i poządanie czesto ida w parze i swietnie sie uzupelniaja. żyjesz w jakiejs chorej bajce :O

Gość gość
Tak jest przystojny i bardzo mnie kręci. Wysoki, wysportowany, dobrze zbudowany naprawdę ciężko mi nad sobą panować. Ale nie chcę tego tak szybko rozwijać, chcę powoli.

Gość gość
Tylko jak się powstrzymać jak jest chemia? X Po prostu się powstrzymać i porozmawiaj o tym z nim, że nie chcesz seksu a takie namiętne pocałunki do utrudniają tylko panowanie w tym temacie. Jeśli przed ślubem nie jest się w stanie powstyrzymać swoich huci to tym bardziej późnuej po ślubie. Zresztą jeśli chcesz być dla niego kolejną z wielu wcześniej czy później zaliczoną panienką to nie trzymaj czystości. Skoro nie chcesz sie szanować. Twój wybór. Chyba, że chcesz być jedyną dla niego i jeśli on naprawdę Ciebie kocha to zrobi dla tej jedynej ukochanej wszystko i powstrzyma swoje podniety. A jeśli nie będzie chciał tzn. że kocha ale tylko samego siebie a Ty jesteś tylko powodem sprawiania jemu tych przyjemności. I jak będzie musiał się poświęcić udowadniając miłość a nie tylko o niej mówiąc to wowczas odejdzie.

Gość gość
ale komus kosciol wyprał mozg

Gość gość
Nie ma mowy zebym wstrzymała się do ślubu więc odpuść sobie takie teksty. Natomiast zależy mi aby iść do łózka gdy będziemy czuć coś więcej do siebie niż pożądanie. Wtedy seks zupełnie inaczej smakuje i tego chcę doświadczyć.

Gość gość
gość dziś X Zobacz na youtub filmik: Demony seksu X Zabacz jak przez nieczystość w tym seks przedmałżeński ludzie potem mają problemy ogromne w życiu. X Zobacz jak poprzez kontaktu pozamałżeńskie jeden drugiego infekuje nie tylko syfem wenerycznym ale i syfem duchowym - złymi duchami X Zobacz jak młodzi na starcie już przez to bardzo komplikują sobie dalsze życie i życie swoich dzieci X Zobacz ile potem egzorcyści mają roboty żeby oczyścić człowieka spod działania złego ducha X Zobacz jak poprzez pokusy zły duch nas nęka

Gość gość
ok bądź sobie dziewica do slubu

Gość gość
doradzi mi ktoś jak to wszystko przystopować?

Gość gość
Przy chemii ciężko się opanować