Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK CHCESZ POSIADAĆ KOBIETĘ to musisz posiadać trzy rzeczy

Polecane posty

Gość gość

URODĘ ZDROWIE PIENIĄDZE

Gość gość
Nie prawda, jak chcesz miec dziewczyne to musisz miec: Kase (owszem) Odwage Zdrowie Byc soba (nie kazda bedzie cie chciala, bo jest to nie mozliwe. Ile kobiet tylu idealnych facetow)

Gość gość
posiadac to ty mozesz konia

Gość gość
g****o masz debilu bezrobotny frajer bez grosza przy d***e spasiony obleśny grubas zdrowia też nie masz - otyłość, nadciśnienie, wysoki cholesterol no i przede wszystkim byłeś kilkukrotnie leczony na głowe w zamkniętym ośrodku psychiatrycznym

Gość gość
brzydki, smieszny i zboczony

Gość gość
trzeba by przystojny i kazda jest twoja

Gość pseudoktoś
taaak, już wiadomo teraz dlaczego co druga jest tak zwana 'wolna' i samotna w wieku ponad 30 lat , nadal wybrzydzają a zegar tyka do przodu i gdy dorobiłaś się własnego M na raty kupione oraz własnym ogromnym wysiłkiem PRAWO JAZDYA w końcu kupione razem z autem Nissan to wiadomo , pracę masz , mieszkanie masz, auto w garażu jest ale czego brakuje ? wiadomo , czy będziesz skomleć o brak dziecka z 'brzydalem' ?

Mam ładną twarz i matka mi daje pieniądze. Poza tym w nieruchomościach też mam ulokowany kapitał. Jestem zdrów jak ryba. Ja nawet się nie szczepiłem nigdy. No i nie mam laski.

Gość gość
Poznałem taką ideał się wydawała.Okazało się że ma zabrane az trzy córki i to ukrywała.Ćpa ,pali i żyje po cichu ze złodziejami a nawet chyba handluje narkotykami.Włos się jeży jakie dno taksowkami sie porusza.Dostarcza do klijenta

Gość gość
Podobną poznalem w kasynie.Mają wymagania ,a same są zryte jak stary kalafiior bez przyszłości bo za 5 zl da kazdemu byle by miec na ryż

Gość king of death 666
Mnie kobiety kochają i uwielbiają!