Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiodłam się na mamie

Polecane posty

Gość gość

Moja mama,47 letnia kobieta, od 3-5 lat nie pali. Obiecywała, ze robi to dla mnie i mojej siostry. Nawet nie pa,organ jak wyglada z papierosem. Ja mam 18 lat i nienawidzę fajek. Jestem bardzo przeczulona na tym punkcie i po prostu nie wierze jej, ze nie pali. Cały czas mi sie wydaje, ze podpala po kryjomu. Dzisiaj złapałam ją na tym, jak paliła u babci. Wpadłam w histerię, płacze od rana i nie mogé na nią nawet patrzeć. Mówi mi, ze to pierwszy raz, ale ja nie potrafię jej uwierzyć. Jest tchórzem i nie potrafi się przyznać. Boje się o nią, nie chcę zeby się truła.

Gość gość neuro
Rościsz sobie zbyt duże pretensje do decydowania o własnej matce. Wpadłaś w histerię? Czyli reagujesz nadmiernie emocjonalnie. Jesteś zbyt krytyczna. Jesteś bardzo surowa dla matki. Jesteś niedojrzała. Należy przyjąć, że bliscy robią rzeczy, których nie aprobujemy. Dobrze jest zrozumieć, że nie można zmienić innych, nawet bliskich, bo tak chcemy, nawet jeśli mamy rację. Dobrze jest, przyjąć że, zmiana na lepsze, będzie trwała długo. Ja nie palę i też nie znoszę palenia.

Gość gość
co za gówniara :O przeszukaj jej pokój przeszukaj torebkę a jak znajdziesz to jej daj klapsa