Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlArasTa

Weganizm | dieta roślinna

Polecane posty

Gość KlArasTa

Hej wszystkim. Chciałam tylko podzielić się z wami, że od jutra zaczynam zmieniać powoli swoje nawyki dla siebie, dla swojego zdrowia i wyglądu. Poza tym nie ukrywam, że robię to też, aby schudnąć. Dieta roślinna, jak sama nazwa wskazuje opiera się na pokarmach pochodzenia roślinnego : warzywa, owoce, rośliny strączkowe, produkty pełnoziarniste, orzechy, nasiona, oleje i bardzo dużo wody. Myślę, że nie będę mieć problemu. A może ktoś ze mną zechce zmienić nawyki żywieniowe?

Gość gość
Nie macie sumienia obżerać się roślinkami! One nawet biedne nie potrafią uciec! Przejdźcie na dietę słońcem. Podobno niektórym udaje się przeżyć ....

Gość gość
Popieram, ja zmieniłam pona pół roku temu. Z korzyścią dla zdrowia, wagi i wyglądu :) Jestem na diecie warzywno-owocowej, korzystam z bardzo przydatnego sprzętu przy tej diecie a mianowicie wyciskarki do soków. Ja mam taką http://terapiasokami.pl/wyciskarka-hurom-hh-2g i jestem bardzo zadowolona. Wyciskam warzywa, liscie, robie koktajle i mleka roslinne. Normalnie full serwis :)

Gość gość
Reklama :O

Gość gość
gość dziś hahaha, reklama czego, jakiej firmy? Hahahaha :D Autorko, popieram i widzę, że zaplanowałaś to z głową. Polecam Ci także zielone szejki (miksujesz zieleninę, np natkę pietruszki, jarmuż, nać marchewki -tak, można, co tam masz zielonego z bananami i jabłkami, do tego ciut cytryny i ciut oleju lnianego lub innego). Rano dobrze jest pić wodę z cytryną. Pewnie wiesz, że organizm potrzebuje czasu na zmianę nawyków, żeby się przyzwyczaić, więc się nie zrażaj :) Nie zapomnij zażywać B12. DHA z OMEGA 3 znajdziesz w wodorostach.

Gość gość
ale sie spieniła spamerka :O jak koktajl z wodorostów

Gość gość
Super, lykanie tableteczek. Fajna to dieta,ktora nie dostarxza wszystkiego.