Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczesna ciaza ???

Polecane posty

Gość gość

Witam ,staramy sie z narzeczonym o dzidzusia , ostatnia miesiaczke mialam 22.05.2016 w kazdy dzien plodny doszlo do wytry..w srodku , aktualnie jestem w 22dc , za tydzien powinnam dostac miesiaczke . Mam powiekszone podbrzusze i czuje bole jakby miesiaczkowe oraz cxasami kłucia dodam ze dzis robilam test i wyszedl negatyw.. Sluz bialyy gesty z poczatku teraz wodnisty bardziej uczucie wilgotnosci . Co o tym myslicie ?? Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Bardzo prosze jesli ktos tu jest niech mi cos napisze

Gość gość
Jeśli jesteś tydzień przed miesiączką, to znaczy, że do owulacji doszło mniej więcej tydzień temu. Biorąc pod uwagę fakt, że zarodek zagnieżdża się 7-10 dni i dopiero wtedy produkowane są hormony ciążowe, które dają objawy ciąży, to jest zdecydowanie za wcześnie, że je już odczuwasz. Na test też jest jeszcze za wcześnie, bo zarodek dopiero co się zagnieździł, albo jeszcze nawet nie, a wtedy beta hcg nawet nie jest jeszcze produkowane. Zrób test w terminie miesiączki, bo wcześniej naprawdę nie ma sensu, chyba, że test z krwi

Gość gość
nie musi to oznaczac ciaze jak sie staralam to tez co miesiac mialam takie objawy nawet jak doszlo do wytrysku w owulacje:)

Gość gość
To nie są objawy ja też takie mam i jeszcze inne typowe dla ciąży przed okresem i co miesiąc czekam na upragnione dwie kreski. A jak się nie starałam o dziecko to nigdy takich objawów nie miałam.