Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałyście w jakichś sklepach proste białe sukienki dziewczęce?

Polecane posty

Gość gość

Jak nie białe, to inne, jasne... Szukam. Nigdzie nie znalazłam. Wszystko jest tak tandetnie zdobione, jakby strój miał odróżniać prostaka, od tych, którzy u projektantów zamawiają ubrania dla dzieci.

Gość gość
do jakie ceny?

Gość gość
W Reserved mieli ostatnio limitowaną kolekcję komunijną, tzn. również z ubraniami dla dzieci idących jako goście na tego typu imprezę, a nie samych komunistów. Sporo było jednobarwnych jasnych prostych sukienek dziewczęcych. Spr. na ich str. internetowej. Może jeszcze jest na kolekcja.

Gość gość
To ja, autorka tematu. O cenie wolę nie pisać bo jeszcze ktoś odpowie że chciałabym nie wiem co i za darmo. A ja szukam prostej sukienki, zwykłej bez dodatków, bawełnianej, i żeby mnie nie bolało córki wchodzenie na drzewa i przechodzenie przez płoty. No ale proszę, H&M ma coś fajnego, w cenie dla ludzi. Ogromne dzięki! Co ciekawe, szukałam w H&M ale stacjonarnie nie oferowali tych sukienek. Ogromne podziękowania za odzew, dziewczyny!

Gość gość
Moja córka ma tę sukienke z H&M z linka powyżej, strzał w 10kę. Lekka, przewiewna, wygodna, a i prasować po praniu nie trzeba, a dziecko wyglada uroczo. Była w niej na sypanei kwiatków na Boze Cialo, w zalewie tych wszystkich tiuli, falban, cekinów wygladała inaczej:)

Gość gość
Oni fajne mają sukienki. Mają taką linię sukienek, kosztuje to 19,90 sztuka, takie bawelniane na cienkich ramiaczkach, w różne wzorki (w truskawki, w kotki, w owoce itd). Od keidy córka miała 2 latka, kupuję jej te sukienki, co roku 2-3 sztuki, na lato sprawdzają się super:)

Gość katpio123
Zobacz sobie na tej stronie: http://moda.dziecieca.com.pl . Nie tak dawno widziałam tam śliczną, bardzo elegancką białą sukienkę. Co do jakości, nie obawiaj się. Ja tam kilka razy kupowałam i było super.