Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80 % ludzi tutaj ma coś z mózgiem

Polecane posty

Gość gość

zgadzacie się z tym?

Gość gość
80% to nawet zanizona statystyka ;) siedze tu jakies 10 lat i coraz ciezej znalezc normalnych ludzi.

Gość Marysienka Kalinowska
Ja tu widze ciagle tylko jednego psychola , nazywa sie "gosc" :D

Gość gość
masz racje zdecydowanie zaniżona

Gość gość
A ja za kompletnego debila uważam tego od namyslowa. Nigdy mu się to nie znudzi.

Gość gość
Normalni ludzie to jacy? Jeżeli masz na myśli szczęśliwych, niepokiereszowanych życiem, bez traum to masz racje a nawet Twoje liczy są zaniżone. Tu siedzą przeważnie ludzie z problemami co nie oznacza, ze z problemami psychicznymi.

Gość gość
Nie tu nie sa ludzie z traumami chorzy psychicznie do tych nic niemam. Tu sa ludzie sfrustrowanie bez empatii psychopaci myslacy tylko o tym aby komus tu wbic szpile i ulzyc sobie w swoim p*********m zywocie. Oto jak ocejiam kafaterie na dziesiejszy dzien.

Gość gość
Ćpają.Niedlugo nie wyjdziesz z domu bo karcele narkotykowe będą szczelac do normalnych bo nie ćpają.Istny cyrk ,że nic nie robi rząd z tymi dilerami.Gruby na glownej pod 50 sprzedaje ryz i inne kolo jedenki to samo kolo trojki też .A jest ich dużo bo do kasyn kurierzy rowerami wiozą do klijenta nawet taksówkami

Gość gość
Ludzie z przeżytymi traumami nie muszą być chorzy psychicznie. To forum ma opcje "gość" czyli większość tu piszacych to tchórze, którzy uważają ,ze maja monopol na prawdę ale w realu siedzą cicho bo boja się konsekwencji. Nikt nie podejdzie do koleżanki w pracy i nie powie jej prosto w oczy ,ze jest d***** bo sypia z szefem bo dostanie w twarz a może i straci prace.

Gość gość
No wlasnie kozacy tylko w necie ja akurat mma na.odwrot obcym ludziom nie ublizom bo po co. Ale jak.ktos.w realu zajedzie mi za skore to mowie prosto w twarz albo zryeam znajomosc. I co mozna? jakos mozna. Dla niektorych tutaj to jednak niepojete.

Gość gość
Agresja na forum jest i będzie, łatwiej jest skrytykować, obrzucić błotem gdy jest się anonimowym niż gdyby miało się to samo powiedzieć w realu. Brak empatii to nie tylko cecha dominująca na rożnych forach czy na kafe w realu tez tak jest, większość ludzi okazujących empatie w duchu cieszy się, ze spotkało Cie nieszczęście i zazdroszczą gdy coś osiągniesz lub jesteś szczęśliwy, taka ludzka natura. Ja czytam forum z przymrożeniem oka tylko szkoda mi czasami ludzi tu wchodzących i szukających pomocy, pocieszenia, zrozumienia bo zamiast tego dostają po głowie.