Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie żony

Polecane posty

Gość gość

Moja żona ma , jak mi sie wydaje , niski poziom libido. Seks ze mna uprawia z musu i traktuje go trochę jak odrabianie pańszczyzny. A jednak jest coś, czym mnie zadziwia. Otóż pracuje w firmie, w której ma styczność z klientami, głownie są to faceci. Żona jest po 40-ce, nie jest cudem natury, ale jak na swój wiek trzyma sie nieźle. Co rusz opowiada mi o komplementach, które słyszy od facetów, lub też o konkretnych propozycjach, nawet erotycznych. Opowiada ze szczegółami, opisuje faceta, od którego coś usłyszała i dokładnie streszcza to o czym mówił. Nie wiem , jak to traktować, czy jest to oznaką chęci skoku w bok? Jeśli takie propozycje faktycznie dostaje, może w końcu skorzysta? Co myślicie? Jak to traktować?

Gość gość
Wzbudza w Tobie zazdrość. Ale co tutaj będziemy ukrywać. Bardziej rajcuja ją obcy mężczyźni niż Ty.

Gość gość
Po prostu cieszy sie, że jest atrakcyjna dla mężczyzn. Zwłaszcza, że nie jest już dwudziestolatką. Wątpię, żeby chciała Cię zdradzić. Raczej takie komplementy dla kobiet są jak sukienka, w której świetnie wyglądają.

Gość gość
Nie jestem typem zazdrośnika, a poza tym opowiada to ztaka pasja i tak sie nakręca przy tym. Widzę, ze sprawia jej to dużą przyjemność.

Gość gość
Może też być tak, że chce żebyś wiedział, że jest atrakcyjna dla innych, z obawy, że może już nie być atrakcyjna dla Ciebie, lub wie, że nie daje rady w łóżku, no ale chce żebyś wiedział, co możesz stracić. :P

Gość gość
Tak jak mówię, to zwykłe dowartościowanie się. Cieszy się, że jest pożądana przez mężczyzn. Nie ma ryzyka, że Cię zdradzi raczej

Gość MarioP
A jak ty traktujesz żonę? Mówisz jej komplementy? Adorujesz ją? Podrywasz? Dasz czasem kwiaty bez okazji? Klepniesz w tyłek mijając się w korytarzu? Bo jeśli nie to nie dziw się, że dla niej seks z tobą to pańszczyzna. Kobiety nie zdobywa się raz do ślubu. Ją trzeba zdobywać cały czas.

Gość gość
Aż nie wierzę w to co widzę :) MarioP nic tylko pozostaje mi zazdrościć Twojej kobiecie takiego mężczyzny :))

Być może musicie trochę urozmaicić swoje pieszczoty. Gorąco polecam zajrzeć na stronkę znajomego http://sexish.pl/ gdzie znajdą się wkrótce ciekawe żele intymne, które z pewnością odmienią Wasze życie seksualne Stronka jest jeszcze w budowie ale wkrótce będzie działać. Pozdrawiam :)