Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana kuchni gazowej na elektryczną opłaty za prąd

Polecane posty

Gość gość

kto wymieniał czy bardzo wzrosły wam opłaty za prąd ,i co lepsze gazowa czy elektryczna wg was

Gość gość
wlasnie, niech ktos sie wypowie, bo wiekszosc kuchni ma teraz piekarnik elektryczny, a zapalniki do wyboru - gaz/elektr. - przy zalozeniu ze upieke cos 1raz na tydzien, bo nie pieke codziennie chlebkow czy ciast.

Gość gość
ja mam od zawsze na prądzie bo taniej niż gaz wychodzi :) za prąd przy 3 osobowej rodzinie płacę 180zł co 2 miesiące 3 telefony, 2 komputery, 2 telewizory, lodówka, pralka kuchenka

Gość prawictwo pospolite 152
ja mam na prądzie od około 15 lat Oplaca się, nawet jak rachunki wzrosną to nie więcej niż o 20 %

Gość gość
a przynajmniej garnki czystsze i sama kuchenka też ja gotuje na prądzie i garnki kilkuletnie mam nadal srebrniutkie spody jak nowe, a na gazie raz dwa okopcone i zasyfione

Gość gość
Taa jasne.Ja kupuje butle gazową co 3-4 mies (50 zł) na 2 osoby.

Gość gość
ciekawe.mnie chyba ktoś robi w balona bo nie pokazuje mi rachunków za prąd a moja działka jest 100-120mies (mieszkają 3 osoby) to wychodzi 300-360 co miesiąc za prąd. 3 tv, lodówka ,pralka,3 komputery ,czajnik elektr. nie ma mikrofali piekarnika termy elektrycznej ani innych urządzen elektrycznych kuchnia jest na gaz

Gość gość
nie w balona a w ch... cie robi :):):)

Gość prawictwo pospolite 152
kuchenka na prąd nie wychodzi taniej niż gaz , ale już o tym pisałem .. Nie musze chyba powtarzać dwa razy , że na prąd oplaty wyjdą drożej , ale i tak sie opłaca Jest mniej mycia i nieco szybciej sie zagotuje woda

Gość gość
ja mam wszystko na prąd. Wychodzi drożej niż gaz, ale w życiu bym nie zamieniła. Rachunki to 100 PLN miesięcznie. 2 dorosłe osoby, sporo gotowania, piekarnik elektryczny, tv, komputer, pralka, lodówka, zmywarka, kuchnia indukcyjna i oczywiście oświetlenie (wszędzie głównie LED).

Gość gość
kolosalnej róznicy nie ma jest czysciej itd mankamentem jest to ze czasami zdarza sie brak w dostawie energii tj jakies awarie ,burze ,wichury to wtedy klops nawet herbaty nie ugotujesz