Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla taty

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym kupić tacie jakieś eleganckie buty w prezencie, ale czy można dawać w prezencie buty ? jeżeli nie to co polecacie sprezentować ?

Gość gość
Nie wiem, czy dobrze słyszałem ale podobno butów się nie daje na prezent bo to na "odchodne". Pewnie to zabobon ale i tak nie sprawuję takich prezentów. MOgę z gustem nie trafić a np jak zafunduję szybką jazdę z firmy motoprezent, to człowiek jednak bardziej się cieszy :) Może to zasługa wrażeń a nie przedmiotu.

Gość bantek
buty to kiepski pomysł.. jest przesąd żeby nie kupować w prezencie butów. może jakiś kosmetyk, perfumy, dobry alkohol?

Gość bolerka
Kup jakiś dobry alkohol. Są bourbony dobrej jakości w ładnych butelkach. Mój ostatnio od kolegi dostał Wild Turkey Rare Breed Barrel. Swietnie to wygląda, a i jest smaczny i tata był zadowolony. Buty to można kupić tak bez okazji, a nie typowo na prezent.

Gość sobsa
dla taty mysle ze byloby cos dobrego z kategorii motoryzacji albo z elektroniki, na avans.pl zobacz sobie w tej kategorii gadżety, są w fajnych cenach ja tacie kupuje GPS

Gość Appia
Buty, to chyba niezbyt dobry pomysł, już bardziej podoba mi się pomysł @bolerka. Przynajmniej ten wariant Wild Turkey ma efektowne opakowanie. :)

Gość gość
wow, fajnie wygląda! dobre cacko na prezent, gdzie można dostać?

Widziałam ten wariant Wild Turkey w Alkoholach Świata i w Makro, ale myślę, że jeśli Ci bardzo zależy to znajdziesz też w sklepach internetowych. Sporo ma go w ofercie. :)

Gość gość
Bardzo fajne pomysły na prezent to te, które są związane z zainteresowaniami. :) ja zafundowałam tacie rejs wędkarski w http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ . On uwielbia wędkować i był bardzo zadowolony.

Gość gość
Ja bym wybrała książkę Becci Fitzpatrick www.taniaksiazka.pl/autor/becca-fitzpatrick/

Gość benka2
Skup się na tym, jakie hobby ma Twój tata. Jeśli lubi wędkować, spokojnie możesz kupić mu wędkę bądź inne artykuły wędkarskie. Zobacz: https://www.bolw.pl

Hejka. Myślę że najlepszym prezentem dla taty będzie coś co jest związane z jego zainteresowaniami. Jeżeli twój tata chciał dostać buty w prezencie to według mnie powinnaś dokupić coś jeszcze bo same buty to za mało. Mój znajomy był bardzo zadowolony z takiego prezentu www.colorland.pl/fotokalendarz ale oczywiście dostał też pełny zestaw do wędkowania.

Gość xskarlett
może wideorejestrator do samochodu? w teletorium maja fajne modele