Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zatrudnić ja ?

Polecane posty

Gość gość

Mam swoj biznes i potrzebuje ludzi do kolejnych punktów. Niestety jeden z nich mam w małej miejscowości i wszyscy młodzi uciekają stamtąd. Wystawialam ogłoszenie już 3 razy w ostatnim roku i za każdym razem trafiali mi się średni pracownicy, ta dziewczyna za każdym razem składała aplikację mailowo, a także osobiście. Słyszałam o niej ze miala depresję, nie zdała chyba 2 razy, ale jest z porządnej rodziny itd. Chyba jest pracowita bo w CV ma pracę w kfc w centrum warszawy przez 2 lata ale ma wykształcenie gimnazjalne, nie ma znajomych i boję się, ze nie będzie potrafiła pracować w grupie , poza tym z tego co wiem umowy są na dłużej i skąd mogę wiedzieć jak się wywiazywala i czy to oni ja zwolnili, do tej pory ufałam pracownikom i nie sprawdzałam, nie chciałam jej nigdy zaprosić na rozmowę ale coś mnie ciągnie żeby ja sprawdzić i może dac szanse?

Gość gość
Ja też nie mam specjalnie znajomych, miałam równiez problemy z depresją, i nie mam problemu z pracą w grupie jak i na samodzielnym stanowisku. Zawsze możesz na początku dac jej umowę na 2-3 miesiące i ją sprawdzić. Ja dałbym jej szansę, ludzie, którzy naprawdę chcą pracować i mają problemy z znalezieniem jej, potrafią szanować pracę. Widać, że jej zależy, skoro nawet osobiście przyniosła CV, intuicja dobrze Ci podpowiada, żeby ją sprawdzić.

Gość czasemdepresyjna
depresje albo stany depresyjne ma wielu ludzi tylko niektórzy sie z tym kryją,albo jej nie leczą...to że ją miała nie znaczy ze będzie złym pracownikiem,zdarzają niby zdrowi a są leniwi,opryskliwi i nieuczciwi

Gość gośćjadmpg
tez miałam depresje ale leki mi pomagały w normalnym funjcjonowaniu,ogarniałam wszystko i z ludzmi miałam dobry kontakt,z zewnątrz nikt sie nie domyślał ze coś mi dolega

Gość gość
Was pracodawców czasem trochę "kopie" - rozmyślacie niepotrzebnie nad pracownikami. Zaproś pannę i zweryfikuj. W razie czego możesz jej dać zlecenie na miesiąc.