Magdaola 0 Napisano Styczeń 27, 2022 Dnia 30.09.2021 o 13:34, David78 napisał: Polecam serdecznie! Wspaniała specjalistka! Bardzo dobry zabieg robi. Nazywa się nanobrazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej.borowicz 0 Napisano Kwiecień 22, 2022 Polecam zabieg nanobrazji i kosmetyki Nano Skin Care. Efekt murowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria g 0 Napisano Maj 10, 2022 Zmarszczki wokół ust to faktycznie nieestetyczny wygląd. Ja poradziłam sobie zabiegiem nanobrazji. Czasami warto się wspomóc nauką i wiedzą kosmetologów. Zabieg jest całkowicie bezpieczny i pomaga niwelować kompleksy. Ja jestem bardzo wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_44 0 Napisano Czerwiec 24, 2022 Nanobrazja świetna i nieinwazyjna. Praktycznie dla każdej z nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omnibuska1 0 Napisano Wrzesień 1, 2022 Łatwo można się pozbyć takich zmarszczek Umów się do SClinic na konsultację i zabieg po konsultacji. Pani doktor dobierze odpowiedni zabieg dopasowany do głębokości zmarszczek oraz stanu twojej skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz_455 0 Napisano Wrzesień 8, 2022 Nanobrazja jest niezastąpiona zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Polecam. Zabieg bardzo nie inwazyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria policha 0 Napisano Wrzesień 14, 2022 Tak w moim przypadku Nanobrazja zmieniła wiele, jeżeli chodzi o zmarszczki oraz ogólną kondycję twarzy. Jest ona bardziej rozświetlona i napięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariannap 0 Napisano Październik 29, 2022 U mnie też się sprawdziła tym bardziej, że stosowałam do tego jeszcze specjalistyczne kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magga 0 Napisano Listopad 14, 2022 Polecam. To dość przyjemny zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olga.kowalczyk 0 Napisano Grudzień 19, 2022 Polecam. Po Nanobrazji zmienia się struktura skóry i polepsza jej wygląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach