Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poliki chomika

Polecane posty

Gość gość

Robią mi sie takie opadające poliki jak u chomika. Ostatnio schudłam i tym bardziej widać. Co z czymś takim zrobić??

Gość gość
ty miales poliki jakby tam wpychano co nos 2 dorodne q**ski. nie od zupki takie sie robia :D

Gość gość
To może dobrym rozwiązaniem będzie Icoone? Zabieg pozwala na redukcję zmarszczek (nawet w delikatnych obszarach) i modelowanie konturów twarzy. Myślę, że będzie odpowiedni na tę przypadłość. Wiotka skóra w tym miejscu często sie pojawia. Sprawdź sobie, maja ten zabieg w sensownych klinikach medycyny estetycznej. Polecam tę na Bukowińskiej 22a.

Gość gość
To ja polecam zabiegi endermologii na twarz. Zabieg jest bardzo przyjemny i sprzyja relaksacji, szczególnie masaż twarzy, który rytmicznie stymuluje i napina skórę. Rezultaty są widoczne już po pierwszej sesji. Polecam endermologię w Klinice urody i pięknej sylwetki na Bemowie.

Gość gość
Zależy jak bardzo poliki odpadły. Może pomóc endermologia, lifting termiczny Zaffiro, a jeśli nie - to rozwiązaniem są nici! Polecam zabieg z nićmi, moja mama wygląda po nim o 15 lat młodziej. Tylko zrób w dobrym miejscu, np w WellDermie.

Gość gość
Wypróbuj zabieg PQAge - to peeling lifingująco ujędrniający, który można robić również latem. Skóra po nim jest gładka i bardzo napięta a zmarszczki wygładzone. Polecam zabiegi PQAge w gabiencie Beauty Premium w Poznaniu na Ratajach!

Gość Lexy 28
Nie mam nadwagi, dbam o dietę, od czasu do czasu ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na balsamy antycellulitowe, domowe masażery- i nic. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Juta 23
Może to was zainteresuje przez przypadek znalazłam fajną wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać według miast. Wystarczy kilka kliknięć. Musicie tylko wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć salon z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/