Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOWÓD ŻE GGGB TO NIE HIM!

Polecane posty

Gość gość

tzytzki HiM chyba każdy już widział niech gggb wstawi swoje tzytze z karteczką ze swoim nikciem i aktualną datą, poznamy po wymionach... ale zapewne zacznie się wykręcać na przeróżne sposoby

Gość gość
nie wstawi, bo to HIM założe się o każde pieniądze, że napisze, że ona nic nikomu nie musi udowadniac tylko zbereźnikowi :D któremu z reszta wysłała juz pełno zdjęc jako jedynemu, bo jest on wyjatkiem od reguły :d HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Gość gość
a on głupi oczywiście powie że to dwie inne osoby :D Him mu pewnie nakładła do łba że po tych kompromitacjach chce zniknąć, więc jako HiM zniknęła ale dalej tu siedzi jako gggb, tyle że ma "spokój" z aferami które zrobiła jako HiM

Gość gość
wczoraj wszystko jasno zostało udowodnione, i kto ma wiedziec ten wie dziekuje a takie popierdółki, jak Cipek:D niech dalej łykają kity kolaborantki :D🖐️

GGGB dziś pffff jeszcze żebym dla takiego śmiecia robiłam sobie zdjęcia, bo tak pisze, albo dla jakieś jednej idiotki-na głowę nie upadlam.smiech.gif a dwa jakbyś nie zauważył nawet z avataru dawno usunęłam kawałek swojej nogi-nigdy wiecej nie pokaże na kafe nawet palca.smiech.giflapka.gif nara idioto.oczko.giflapka.gif Zgłoś GGGB dziś gość dziś zebys sobie zwalił zboku?! smiech.gif i nie pisz z gościa, nie rób sztucznego tłoku.smiech.gif lece upośledzony przegrywie.oczko.gif bo naprawde trzeba byc uposledzonym zeby tak myslec-jestesmy CALKIEM innymi kobietami, chyba masz po prostu obsesje na punkcie him i nie mozesz zniesc ze jej tu nie ma-przynajmniej na stalym nicku. Wiec odwiedz jej profil na fotce zrob co musisz, moze ci ulzy, ewentualnie nie miozesz zniesc tego ze az dwie daly ci kosza i wolisz myslec ze jedna.oczko.gif Lece oczko.giflapka.gif WIEDZIALAM ZE CHCESZ ZWALIC.:o🖐️

Gość gość
to skąd te murzyńskie foty które wstawiała gggb? z neta one nie były, bo wielokrotnie wielu sprawdzało

moze jeszcze fotke c**y co? :D Pogrzalo calkowicie chyba cie na tym sloncu.:D Nigdy nie wstawilabym tu moich nagich piersi.;) ba nawet palca, jak miałam 18 lat to bylam niestety glupiutka i to zrobilam, jednak nigdy wiecej.;)

Gość gość
nadal jesteś głupiutka i żałosna zarazem spadaj do swojego cudnego zberka :)🖐️

gość dziś przeciez to jeden psychol z mania pisze i robi tlok, jeszcze jedna jakas jego kolezaneczka, olac i tyle...;) musze ostatecznie isc.🖐️

Gość gość
Przeciez him/gggb to projekkty zbera

Kotarba dziś nie wstawie bo juz ponad rok temu tak postanowilam, nigdy tego nie zrobie.;) i nie pod taka stara, dopiero skonczylam 20 lat.;)🖐️ naprawe za ladna pogoda zeby siedziec na kafe.;) gość dziś kopiuj, wklej bo juz mi sie nie chce.;) good girl gone bad96 dziś I każdy jest wolnym człowiekiem-JA, zbereznik, możemy się spotykać ze sobą lub z innymi osobami, z kim chcemy, niekoniecznie z kafe-tylko to nasz prywatna sprawa-co ci do tego hmmm?? oczko.gif ja nie jestem desperatką ani nie zostałam porzucona więc nawet jeśli zacząłby z kimś pisać na pewno nie jechałabym po nim z gościa ani ze swojego nicku, a przynajmniej nie z powodu jakieś kobiety.oczko.gif

Gość gość
czyli cos tam popyskowała, ale jak zrobiło sie goraco to zwiała jak zawsze :D cała HIM...:) W nocy jak juz wszyscy beda spali coś tam pierdnie, tak jak wczoraj...

Gość gość
to ja powiem jeszcze inaczej! jak tzytzki cie rażą bo niby intymna część i sie wstydzisz, że niby masz szacunek do siebie itp (co i tak jest śmieszne brana na 3 baty krowo:D) to wstaw fotkę swoich stóp z karteczką pomaluj paznokietki żeby się pięknie prezentowały i czekamy na focie kulasy HiM są jedyne w swoim rodzaju, po stopach też ją rozpoznamy🖐️

gość dziś nawet jednego palca tu juz nigdy nie wrzuce. :D jeszcze czego?! :D dla smiecia, ktory nabijal sie ze smierci mojego ojca?:) jestes zerem to tylko napisze ci na koniec.

Gość gość
tylko gadacie że wczoraj coś pisała że wczoraj coś pierdła, że wczoraj się wydało, że wczoraj się wsypała ale jakoś nikt nie da linku screena czy czegokolwiek, tylko nagle jeszcze ściemniacie że wam sie szukać nie chce :D

Gość gość
no nie wrzucisz mitomanko bo raz dwa byśmy cie po tych koślawych paluchach rozpoznali :D🖐️ boże jaka ty jesteś żałosna:o

Gość gość
gość dziś idiota :D