Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnygrubas

jak pozbyć się kompleksów?

Polecane posty

Gość smutnygrubas

otoz mam problem.. mam 16 lat i figurę chłopca- płaska pupa, brak piersi, szerokie, umięśnione ramiona, brak wcięcia w talii i potężne uda i łydki.. twarz też okropna- małe oczy, wąskie usta, duże zęby i nos jak ziemniak.. mam 172cm wzrostu i 57kg.. jestem zalamana, wszystkie moje kolezanki szczuple i sliczne, a ja to istna karykatura.. ratunku! jak pozbyć się kompleksów?

Gość gość
a jednak azor mnie szczuje i szczuje, spusc troche z krzyza.

Gość Uwierz w siebie

Jestem pewna, że jest chociaż jedna rzecz, którą możesz się poszczycić i której zazdroszczą ci inni. Natomiast jeśli chodzi o niedoskonałości takie jak brzydkie usta itp. możesz iść do stylistki, która doradzi ci, jak zamaskować, pomalować niefortunne części twarzy tak, aby nie przyciągały uwagi. Pomoże Ci również z doborem stroju do twojego typu figury. Jeżeli chcesz wyglądać smuklej możesz zabrać regularnie uprawiać sport, który wyrzeźbi ci piękną sylwetkę. No i zadbaj o siebie, zafunduj sobie SPA, chociażby domowe, kup sobie coś nowego, dla własnej satysfakcji. Możliwości jest wiele. Ale przede wszystkim musisz pokochać samą siebie i nie szukać na siłę wad, których być może nie ma. Pozdrawiam