Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek19

Spotkanie z Dominą a stres...

Polecane posty

Gość prawiczek19

Witam, Mam 19 lat i jestem prawiczkiem. Nigdy nie byłem z żadną kobietą. Ciągnie mnie do świata BDSM i femdomu. Otóż mam pytanie: Znalazłem parę domin, które za 150 zł spełnią moje fantazje z femdomem, ale strasznie się boję takiego spotkania. Te kobiety mają 30

Gość gość
Witam, Mam 19 lat i jestem prawiczkiem. Nigdy nie byłem z żadną kobietą. Ciągnie mnie do świata BDSM i femdomu. Otóż mam pytanie: Znalazłem parę domin, które za 150 zł spełnią moje fantazje z femdomem, ale strasznie się boję takiego spotkania. Te kobiety mają pomiędzy 30 a 40 lat a ja 19. Troszkę się boję, bo jestem nieśmiały wobec dziewczyn, a tym bardziej co do kobiety, która będzie mną pomiatała. Ze stresu może mi nie stanąć, albo od razu się spuszczę... Co robić? Chciałbym wejść w świat femdomu, lizać, całować nóżki, klęczeć na kolanach ahh... cała wypowiedź

Gość gość
A po co ma Ci stawać skoro seksu i tak nie będzie? :D Idź śmiało, nie ma się czego bać!

Gość gość
w femdom erekcja ci nie potrzebna a jeśli domina zechce aby ci stanął to sprawi ze stanie o to sie nie martw, bardziej pomyśl o tym że jak pierw pójdzesz do dominy to potem ciężko ci będzie się normalnie kochać ze zwykłą dziewczyną

odpuść takie zaawansowane zabawy chłopcze. Jak jesteś prawikiem to pierw pobzykaj jak kolwiek jakiś czas. To tak jakbyś nigdy nie jeździł samochodem i odrazu wsiadał do ferrari. To nie będzie przyjemne uwierz mi. Kiedyś też tak myślałem, chciałem spełnić swoje fantazje podczas pierwszego razu ale stres brał góre i było do bani.

Gość gość
Po co się bzykać z normalną dziewczyną? Takie zabawy są lepsze.

Gość gość
Brunetos244 - Zrobi jak uważa. Ja też jestem prawikiem i bardziej ciągnie mnie do domin niż do seksu. Chociaż nieraz na seks też mam ochotę.

Gość gość
to tak jak ja 22 lata - prawiczek i interesuje się bdsm