Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Savina

Dlaczego szkalujecie Barona Pancernego skoro sensownie pisze?

Polecane posty

Gość Savina

Człowiek mądry oczytany z zasadami i nie zmieniający zdania jak chorągiwka na wietrze. Ma odwagę pisać co myśli i nie kryje się za pomarańczą jak większość na forum. Można się z Nim nie zgadzać ale szkalując Go z pomarańcy dowodzicie własnej małostkowości. I nie nie nie nie jestem Baronem Pancernym. Jestem kobietą i nie zgadzam się z Nim w wielu kwestiach np. dot. feminizmu ale umiem przyznać słuszność gdy w innej kwestii dobrze pisze.

Gość gość
daruj sobie,Savina,większość tutaj ma w doopie tego pancernego oszołoma i zwyczajnie mają z niego mega polewkę i tego jego jąkania-"lewaki,lewactwo,lewactwa",żal:-D

Gość gość
Ja też jestem kobietą i nie raz przyznałam mu tu rację, choć nie we wszystkim. Ale nie podoba mi się, z jaką wyższością, protekcjonalnością, czy wręcz jawną pogardą traktuje innych użytkowników tego forum. Uważa się za nieomylnego i każdego, kto ma inne zdanie, nazywa lewakiem. Trochę śmieszny się zrobił przez to. Śmieszy mnie także, jak łatwo go wyprowadzić z równowagi, pisząc kilka "lewackich" haseł, które na odległość śmierdzą tanią prowokacją.

Gość gość
podaje na meska szowinistyczna swinie. jezu jego wpisy o tym jak zawstydzil mlodzika na klatce tym ze ma ladne stopy w adidasach albo ze paradowal o 5 rano z golym praciem po 1 pietrze w poszukiwaniu toalety i dojrzala go niewiadomo czego szukajaca tam 13letnia corka przyjaciol u ktorych nocowal ze swa wybolcowana dzien wczesniej bialoruska bladzia. mitoman mitoman, jakiemu doktorantowi sie nudzi i wypierduje te bzdety - jak na moj gust

Gość gośćmen
Jago nie trawię za radykalizm, pisanie z emocjonalnego "wysokiego C" (a są to negatywne emocje), nietolerancję i mentorski ton wypowiedzi. Jeżeli za cokolwiek go szanuję, to za ładną, literacką polszczyznę, bo to rzadkość w tych czasach.

Gość nie lewak i nie prawak
Ja go nie sszkaluje. Lewakiem nie jestem wiec nie dotykaja mnie jego teksty. Lubie posmiac sie z lewakow a baron ma ciety jezyk na nich. Jak ktorys lewak czuje sie urazony to trudno problem lewaka. Prawakiem tez nie jestem ale popieram barona.

Gość gość
Szczerze? Jego posty,jego tematy bardzo plytkie,jednostronne,wklejki z UważamRze,i jakiś prawicowych źródeł,mało obiektywne,mało wiarygodne,taki bełkot,no i tej zadyszki z lewakami dostaje,to śmieszy forumowe trolle...poza tym,ktoś tu wypunktował go koncertowo,w jakimś temacie,nie wiem bo do końca tego nie śledziłem,ale żałosny był w pewnym momencie taki jego skomląco-usprawiedliwiający wpis,kiedy nie potrafił sobie z tym poradzić,no i zastanawia jedna rzecz:gość cały czas tu siedzi,spędza długie godziny do późna w noc i całe dnie-pytanie? jak zarabia na swoje utrzymanie? pracuje gdziekolwiek? czy jest takim narodowcem-prawicowcem-pasożytem na socjalu i polscy podatnicy go utrzymują?

mnie też szkalują, a jestem najmądrzejszy , najpiękniejszy najbardziej uzdolniony na tym forum, nie ma mi równych, jestem najbardziej oczytany, doświadczony, pojętny, wyrozumiały i.. i.. eh spociłem sie :)

Gość gość
bo nie pisze z sensem? bo tylko przekleja wyrwane z kontekstu głupoty z prawicowych głupawych gazetek? niewiele w tym jego przemyśleń własnych. No ale naiwnym panienkom o wąskich horyzontach może się to podobać

Gość gość
buahahahahahahaha, że czym on się niby oczytał , co? Też lala masz tanie upodobania do bucowatych facetów. Zabawne, naprawdę, jak pannom byle co wystarczy do szczęścia....

Gość gość
Są gorsi niż Baron Pancerny na tym forum.

Gość gość
Ale ci "gorsi" to jakieś prawiki-przegrywy, bez pretensji do bycia alfą i omegą.

Gość gość
Są gorsi,są i lepsi,a pancerny to wybryk natury:-D:-D:-D nieudany,niedorobiony,niedorozwinięty,hej

Gość gość
wiem

Gość Savina
@ gość dziś Mylisz się, że niewiele Jego przemyśleń. Porównaj linki które daje z tym co pisze. Często Jego tekst jest ciekawszy niż ten źródłowy bo pisać umie i trzeba Mu to przyznać.

Gość gość
jasne, pisać umie jak czkawki o lewakach dostanie i epatuje linkiem do Mein Kampf, swoją drogą, ciekawe czy zna język niemiecki?