Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaa196

Czy to infekcja intymna?

Polecane posty

Gość monikaaa196

Hej. Mam problem, ponieważ od tygodnia przebywam w Niemczech i jeszcze nie znam języka na tyle dobrze zeby isc do lekarza z ta sprawa. Mieszkam tu z tata i z nim tez mi głupio isc zeby robił za tłumacza. Podejrzewam u siebie infekcje intymna. Sprawdzanie swędzi mnie okolica wejścia pochwy. Na początku myślałam ze po prostu taki dzien ale od kilku dni to sie ciagnie. Jak jestem w pracy jest okej, bo rzadko chodze do toalety (brak czasu) a jak wróce, albo nawet tam pojde za potrzeba to czuje dyskomfort bo zaczyna swędzieć. Czy moze byc to infekcja? Przepraszam, ale nigdy nie miałam czegos takiego, nie wiem co mam zrobic, do polski nie moze wrócić tak o zeby pójść do ginekologa. Moze ktos mieszka w Niemczech i mógłby mi polecić jakas maść lub tabletki które dostanę bez recepty w aptece albo moze w rossmannie czy cos? Pomocy!!!!!!!

Gość gość
Idź z ojcem - przecież infekcja intymna to normalna sprawa. Jak lekarz przeprowadzi wywiad i będzie chciał badać to ojciec wyjdzie i zawołasz go ponownie po badaniu. Lepiej iść niż się męczyć. Zresztą tam może być jakiś polski lekarz - niekoniecznie ginekolog, który ci przepisze lekarstwa.