Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

Zero intuicji, coś się dzieje a oni tego nie czują Totalny brak kontaktu z rzeczywistością Nie mają rozwiniętego szóstego zmysłu Oni wrzucają na luz a my baby zostajemy same na polu walki Facet traci czas na pukanie sie w głowę My działamy a w finale wychodzi że on był idiotą zaś my nie wiadomo skąd wiedziałyśmy co się dzieje i co należy zrobić... Po 5 latach posiadania dziecka, każdy facet docenia swoją kobietę- właśnie dlatego że ona kurna wszystko wie nie wiedzieć skąd? Skąd one to wiedzą-zastanawiają się faceci. Podobno rozwinęłyśmy tą umiejętność na przestrzeni milionów lat... Za to co od tego czasu udało się rozwinąć facetom?

Gość gość
Kobiety nie myślą logicznie tylko podążają za emocjami i to faceci są beznadziejni, co za parodia. Weź już lepiej nic nie mów.

Gość gość
Słuchaj ja myślę bardziej logicznie niż mój mąż więc nie kompromituj się. To nie emocje pozwalają odnaleźć się w roli rodzica przeciwnie. No ale jesteś facetem więc co ty możesz o tym wiedzieć?

Gość gość
Ja mam dobrą intuicję, wrażliwą duchową naturę, jestem facetem i jestem sam od zawsze. Jestem ogólnie bardziej emocjonalny. Bliżej mi psychiką do kobiety, niż do faceta.

Gość gość
Autorka ma rację! To kobieta musi zdecydować czy facet którego właśnie poznała nadaje się na stałe a potem załatwić by był na stałe. Czyli szybko ocenić jaki jest co go przekona i zadziałać. Facet myśli że każda będzie odpowiednia i czegoś oczekuje Dopiero jak znajdzie się taka która zechce dać mu to czego on oczekuje przyzna że to ta jedyna. Ale decyzja zawsze należy do niej-więc kto tutaj jet mądrzejszy-no ten kto gra pierwsze skrzypce czyli kobiety -zawsze!

Gość gość
To nieprawda że kobiety są emocjonalne to mit! Kobieta używa emocji by pokazać że jest słaba. A w rzeczywistości te emocje to czysta gra-aktorstwo! Kobieta w rzeczywistości to twardziel w spódnicy -maczo w stringach!

Gość gość
kobiety mają inteligencje emocjonalna :)

Gość gość
Są i mężczyźni, którzy mają inteligencje emocjonalną zbliżoną do kobiet.

Gość gość
faceci sa prości jak budowa cepa, zero wyobraźni

Gość gość
są też kobiety bardziej rozumne rozsądniejsze niż faceci, opierają się na faktach a nie na emocjach

Gość gość
Kobiety to z natury zyciowe przegrywy i dna intelektualne. Tylko dzieki meszczyznie kobieta ma mozliwosc posiadania statusu spolecznego czy nawet dachu nad swoja pusta glowa. Niezaradne zyciowo sieroty i kaleki umyslowe.

Gość gość
Słuchajcie miałam dzisiaj stłuczkę z facetem 20lat starszym od siebie Przyznaje że to był mój pierwszy w życiu dzwon. Pierwsza moja reakcja to KOOORWA MAĆ CO ZA DEBIL HOJ JEBANY(nikt nie słyszał bo jeżdżę WW https://www.youtube.com/watch?v=U5P7yWyJISc więc nie słychać co się dzieję wewnątrz auta. Potem wysiadłam z wozu żeby obejrzeć zniszczenia . Byłam sama a facet nie Facet się telepał jak galaretka a przecież wina była moja-zdaniem mojego faceta moim nie bo dostałam w dupę-a wiadomo jakie jest prawo-BEZLITOSNE. Bał się głos mu się telepał itd. DRYNDNĘŁAM PO SWOJEGO FACETA-był w domu obok Wyszedł i szybko wyciągnął plik banknotów z kieszeni. Jeśli nazywasz tą mądrością i logiką to gratuluję Ja dziś nie byłam w intelektualnej formie ale o 23.00 forma intelektualna mi powraca. Jutro będę miała kaca. Po pierwsze można było uniknąć tych kosztów. Po drugie wezwać policję. Po trzecie nie chwalić sie pieprzonymi pieniędzmi. Po czwarte nie dac z siebie zrobić jelenia. Baby są od was lepsze AMEN

Gość gość
23.37 Już nic nie mów "meszczyzno "!

Gość gość
A drugi motyw Jestem z facetem w agencji i ubezpieczamy JEGO auto Pani się jego pyta,,garażuje pan auto: a ten na to -yyyyyyyyy a, na co ja sie wtrącam ,,tak oczywiście mamy garaż i auto codziennie odstawiane jest do garażu" I tak jest zawsze Kiedy nie jestem w formie to świat się wali na łeb!

Gość gość
Muszę być wyspana, mieć posprzątane w chacie, wyprane, poprasowane, ugotowane i odnosić finansowe sukcesy w pracy by czuć szczęście i że jestem w formie. Ale szkoda że aż tyle spoczywa na moich barkach bo myślenie też leży w mojej gestii!

Gość gość
gość dziś Słuchaj ja myślę bardziej logicznie niż mój mąż więc nie kompromituj się. To nie emocje pozwalają odnaleźć się w roli rodzica przeciwnie. No ale jesteś facetem więc co ty możesz o tym wiedzieć? x Wybrałaś sobie na męża debila to nie mierz wszystkich swoją miarką. W domu wszelkimi dokumentami zajmuję się ja, wszelkie sprawy są na mojej głowie, wolny czas spędzam z dziećmi a pomysłów mam multum więc mi nie mów że nie mam pojęcia o rodzicielstwie. Faceta to masz w swoim domu dlatego jest taki jaki jest. Trzeba było poszukać mężczyzny. Związałaś się z przygłupem żeby podbudować sobie ego a teraz udajesz wielką panią.

Gość gość
Macica mnie boli. Znów dostanę okres. To dlatego od wczoraj czuję jak mi skacze poziom hormonów ! Powinno się uwzględniać kobiece cykle -powinni nam za to wypłacać odszkodowanie-co miesiąc bóle przedporodowe! Mamy przerąbane! Ale kiedy jesteśmy w formie to wymiatamy i żaden ale to żaden facet nie ma zn ami najmniejszych szans!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
23:53 Ha ha ha nie rozśmieszaj mnie. Nie dorastasz mojemu mężowi do gleby po której on stąpa! Myślisz że jak radzisz sobie z dziećmi i masz pomysły na spędzanie z nimi czasu to juz szAł WOW i należą ci sie oklaski? Mój potrafi sam wychowywać gotować naprawi zbuduje na wszystkim sie zna jest rekinem biznesu i mogłabym wydac o nim milion książek, nie porównuj się do niego cieciu!

Gość gość
Autorce zbliża sie okres gamonie! Jesteście emocjonalnymi kalekami i właśnie się zdemaskowaliście FACECI :D zero rozumu.zero.

Gość dOAutor1ki
Kocham Panią!

Gość gość
A dajta spokój Facet od dzieci nie skuma który wpis czyjego gościa. Intuicja mu nie podpowie-bo brak Emocje podgrzeją mu zwoje mózgowe i ucieknie.

Gość glinaość
Muszę przyznać że to dziś najciekawszy topik na kafeteria.pl Fajnie się to czyta, jest akcja są zwroty akcji jest puenta. Pozdrawiam.

Gość gość
Oj baby baby. Żeby wasz rozum był choć w połowie tak wielki jak wasza megalomania to można by nawet z wami pogadać. A tak to tylko wypinać się możecie...

Gość gość
Te wasze emocje...gdybysmy byli tak samo rozchwiani jak wy to dalej wszyscy siedzielibysmy na galezi klocac sie o banany.Intuicja, szosty zmysl, przeczucia...i tym mamy sie kierowac, powaznie?Nic dziwnego ze tak kiepsko u was z naukami scislymi.

Gość babyachtebaby
Jakby kobiety rządziły tym światem to nadal mieszkali byśmy w jaskiniach

Gość babyachtebaby
To nie my dajemy d**y za kasę tylko na to was stać p********e księżniczki blachary i puste lale

Gość gość
Hej jestem Marcin, mam 27 lat i co należy najbardziej tu uwzględnić w oczywistym tego słowa znaczeniu jestem ZAE*BISTY ,INTELIGĘTNY i PRZYSTOJNY,szczególnie te trzy atuty podkreślam z dużej litery bo wiadomo jak to bywa...współczesne Kobiety mają problemy z dostrzeżeniem prawdziwego czułego mężczyzny jakim to jestem właśnie Ja. Kobieta której szukam powinna mieć grubo hajsu , stawiać mi browary i nie tylko,wiadomo jak to dojrzały inteligentny mężczyzna mam potrzeby,sex standardowo 3 do 9 razy dziennie,tak tak dziewczyny ..to ja ,nie wyżyty samiec alfa i powinna wyglądać jak rasowy lachon nawet bez tapety :P Pamiętaj tylko jeden krok dzieli Cię od poznania za*ebistego mężczyzny PISZ ! tel. :737370791

Gość gość
Jakby kobiety rządziły tym światem to nadal mieszkali byśmy w jaskiniach x jezeli juz to byłaby luksusowa jaskinia,ale własciwie w to wątpię ..bo to większość facetów nie ma żadnych ambicji,i to jak żyją ,jak mieszkają im zwisa,natomiast kobiety prą do przodu,są rządne zmian i lepszego "jutra"