Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z rodziny patologicznej, u mnie zawsze były kłótnie, krzyki, wyzwiska

Polecane posty

Gość gość

nie bylo w ogole alkoholu, bicia itp ale mentalna psychiczna patologia, zero rozmowy, pomocy, tylko wymagania, zakazy, krzyki, ciągle napięcie psychiczne, z matką nigdy nie moiglam normalnie pogadac jak córka, moj brat z ojcem to samo, ojciec wymagal od niego uj wie czego... z bratem mam slaby kontakt, jestesmy ja obcy ludzie czy moja rodzina kwalifikuje sie do patologii ? mysle ze tak, ludzie na zewnątrz myslą ze my tacy ułożeni, normalni :O

Gość gość
Rzadko zdarzają się rodziny idealne. Pewnie u Ciebie nie było jakoś super dobrze, ale też nie było super źle. Po prostu taka średnia krajowa.

Gość gość
Mialam podonie ciagle wymagania ode mnie ciagle slyszenie ze jestem tepa gllupia i do niczego sie nie nadaje mimo ze w podstawoce mialam swiadctwa z paskiem a pozniej skonczylam ciezkie studia techniczne. Nie mam kontaktu z matka, ojcem i siostra. Uwazm ze sa toksyczni i sie od nich odcielam.

Gość gość
Wyobraz sobie ,ze diler wyśle swojego inicjstora narkotykow by twoje wnuki czy dzieci zaczęły brac narkotyki bo to jest interes.A taki tez zajmuje sie handlem mlodych dziewcząt i pilnują jak tylko podrasta ,a gdy bedzie impreza ingeruje w wasze dzieci czy wnuki co kończy sie uzaleznieniem oraz traumą calej rodziny.Alkohol to pikus.Uzalezniona osoba klamie i w pierwszych fazach dzialania psychotropow tego nie widac.Wyczuwa sie tylko nadmierna wrazliwosc na wytykanie czy szukanie co oni biorą.Dilera nigdy nie wyda.Tak silne jest uzaleznienie.Rząd pozwolil na posiadanie dzialki.Skandal polega na tym,ze nikt nie zauwaza problemu skąd ta jedna działka jest ciągle dostarczana przez kuriera.Ludzie naiwni myślą,że gdy ich nie dotyczy to nie ma problemu.

Gość gość
Doszly narkotyki a nikt tego jakos nie widzi.Dziwne.Zauwazycie dopiero jak wasze wnuki i dzieci trafia do szpitala?

Gość gość
nie martw się ja jestem DDA i wyszłam na ludzi. Wszystko przed Tobą , każdy zasługuje na szczęście i jeżeli musisz to odetnij się od rodziny, boli ale pomaga. Pozdrawiam!

Gość gość
Czy można ogólnie mieć patologię na mordzie?.

Gość gość
Coraz wiecej dilerow z psychotropami.Dzialanie tej struktury przez rok szkodzi bardziej niz alkohol przez caly czas PRLu

Gość gość
gość dziś u mnie było dokładnie tak samo, w dodatku matka nie rozmawiaął ze mna o miesiączce i nie kupowała mi podpasek, udawała ze nie wie co to okres :)