Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za karą i katuszami dla katujących zwierzęta np. pieska z Przemyśla

Polecane posty

Gość gość

Jestem wrażliwa bardzo ale nie tylko na krzywdę zwierząt. Wczoraj przeczytałam o piesku którego ktoś tak okrutnie skopał, że ma stłuczoną wątrobę, pokiereszowane narządy wewnątrzne a oczka wypadły mu z oczodołów. Płakałam i długo nie mogę przestac o tym myśleć. Obecnie szukają zwyrodnialca co to zrobił ale ja nie wierzę że uda się go znależć, pewnie jakiś pijak co w nocy wyżywał się na zwierzeciu. Jestem za srogimi karami dla takich ludzi. Teraz nawet jak ten piesek wydobrzej to nie ma oczek i nigdy juz nie bedzie widział :(

Gość gość
Mam nadzieję, że zło powróci ze zdwojoną siłą do tego sadysty. Niech zdycha w mękach na nowotwór i nikt mu nie poda szklanki wody.Tfu!

Gość gość
Jak zobaczyłam zdjęcia tego pieska to nie mogłam wytrzymać bólu jaki mi serce rozdzierał. Nie wiem czy zauważyliście/łyście ale te pieski z tych lecznic i tych schronisk to mają takie smutne pyszczki, pewnie minie wiele lat zanim zaczną byc weselsze. ;(

Gość gość
Ja jestem wielką miłośniczką zwierząt i bardzo mnie boli jak usłyszę ,że jakiś bydlak skrzywdził zwierzątką. Jestem za karą minimum 25 lat wiezięnia dla takich ludzi. Zwierzę to nie człowiek nie potrafi się samo obronić:-(

Gość gość
Również wczoraj czytalam o tym piesku... Masakra. Łzy mi leciały, kocham zwierzęta i idę z powołania na weterynarię. Widziałam również filmiki gdy psu obcinali ogon na żywca i mieli niezły ubaw. Zapewne widzialas to na fejsie, na stronie "zaginął dom" tak jak ja. Znajdź stronę "ludzie przeciw myśliwym", tam non stop coś. Ostatnio znaleźli kotka co po kolei miał odkrywane łapki.

Gość gość
16:22 wolę na to nie patrzeć. Ale serce się kraje. Dobrze że z reguły dla tych zwierzątek znajduje się dom. Gdzie ktoś im wynagradza za to co przeżyły. Jednak martwię się o tego pieska, nagle stał się niewidomy, jak on będzie teraz do konca zycia funkcjonował, nawet nie chce mysleć co czuł, nagle zobaczyć ciemnosc. Jak to musało go boleć to kopanie, ech dajcie spokój, mam nadzieję że przezyje...choć w sumie nie wiem czy taki piesek nie chciałby już jednak odejść bo to co przeżył to trauma na całe życie