Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie wiem dlaczego ale bardzo się boję tego czy mogę być w ciąży. Ostatnio okres miałam 20 maja. Następny wypada mi mniej więcej za 4/5 dni. Dzień po okresie uprawiałam z chłopakiem petting. Nie doszło do wytrysku, zaznaczam także, że jestem dziewicą. Oboje mieliśmy na sobie bieliznę, jednak boję się, że jakimś cudem gdzieś ktoś coś dotknął i przedostało się trochę tego co nie powinno. Brzuch mnie boli trochę jak na okres, tak samo jajniki i kręgosłup u dołu od około 2 dni ale czytałam, że to także może występować we wczesnej ciąży. Za to ani biust mnie nie boli, ani nie mam stanów podgorączkowych. Z testem muszę czekać do pierwszego dnia planowanego okresu. Czy uważacie, że jest duża szansa na to, że mogę być w ciąży?

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość dawca spremy
Jak ci robił c***aloowke po wytrsku ? To mozesz

Gość gość
Dziecko drogie, na pewno nie jesteś w ciąży, nie stresuj się tak, widać, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka.

Gość gość
Dziecko drogie, na pewno nie jesteś w ciąży, nie stresuj się tak, widać, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka.

Gość gość
Mam 19 lat. Nie jestem taka młoda. Chodzi jedynie o to, że chce mieć kiedyś dzieci, ale chce aby miały zapewnioną jak najlepszą przyszłość. Nie chce żeby miały matkę która przypadkiem wpadła bo była głupia jak but i nie może im zapewnić dobrego bytu. Nie decyduję się na współżycie właśnie z takich powodów.

Gość gość
ciąża raczej mało prawdopodobna, raczej nie możliwa bym powiedziała, to się nie martw

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi :) W takim razie zostaje mi się uspokoić, ponieważ wiem, że ze stresu okresu mogę nie dostać w spodziewanym terminie. Kilka oddechów i spokój :)

Gość gość
Właśnie mierzyłam temperaturę, 36,7. Zdenerwowałam się i zmierzyłam raz jeszcze 36.9.. Dziewczyny czy to możliwe, że przed okresem podskoczyła mi tak temperatura? Przewiduje okres na piątek/sobotę.

Gość gość
Mam dla ciebie zla wiadomosc, wnioskujac z twoich rozterek twoje dzieci stanowczo beda mialy glupia matke.

Gość gość
ludzie.. ja rozumiem, że z takich rzeczy dzieci się nie biorą, jestem mega przewrażliwiona po prostu. Nie słyszałyście o tych które zaszły w ciążę bez stosunku, bez wytrysku i wgl? nigdy nic nie wiadomo.. a ja pytam osoby które miały może kiedyś podobne sytuacje co sądzą na ten temat i tyle.

Gość gość
gość dziś Bez stosunku i bez wytrysku? Może jeszcze będąc dziewicami? :D

Gość gość
Tak, slyszalysmy, ostatnia 2000 lat temu. Masz wysokie aspiracje widze. Bedziesz pewna po wizycie aniola.

Gość gość
Nie słyszałaś o takich przypadkach? to bardzo mi przykro. Tak, ja jestem dziewicą, wytrysku nie było, tak samo stosunku. Jednak jeżeli mi nie wierzysz to poczytaj w internecie jak smutne dziewczyny płaczą, że nawet seksu nie uprawiały a i tak w ciążę zaszły.

Gość gość
Jasne, w internecie, gdzie swistak siedzi a Namyslow to miejscowosc w wojewodztwie zapomnialam jakim.

Gość gość
Czyli uważacie, że jestem głupia i na 100% to nie ciąża tak?