Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośćka

Jakie macie konto w banku?

Polecane posty

Gość Gośćka

Cześć? Polecacie jakieś kona osobiste bez haczyków, większych płatności? Do tej pory miałam Alior Synca,który był świetny dopóki nie wpadł w łapy T-mobile. Szukam dobrej alternatywy bo tamto konto już zamknęłam. Opiszcie pokrótce za co płacicie lub jakie warunki trzeba spełnić aby nie płacić-oczywiście razem z nazwą banku ;p

Gość gość
Bank Smart.

Gość gość
Millenium. Jakieś 3zł za kody do karty, jeśli masz wpływy pow. 1000zł

Gość gość
mamy w Pekao od lat, konto dla osob do 30 lat, place czesto karta wiec mi nic nie pobierąją , w przypadku braku platnosci 4 razy kartą jest oplata chyba 1,49 zł drugie konto mam w bzwbk, tam nic nie place bo zrezygnowalam z karty, nie potrzebna mi była

Gość gośćka
ooo,ciekawe to pko. Co do smart banku na razie wszystko pięknie,a le ciekawe jak to będzie wyglądać za jakiś czas. A już czytałam dużo opinii na temat ze kontaktu z nimi praktycznie nie ma, więc odpada.

Gość gość
To ja od Millenium mam poza tymi kodami darmowe wypłaty we wszystkich możliwych bankomatach, wszystkie przelewy darmowe i w ogóle wszystko za darmo poza tymi kodami dodatkowo jakaś promocja że 1x darmowo hydraulik mi coś naprawi etc (ale nie korzystam) warunek 1000zł wpływu 1 zapłata kartą

Gość Sunsin
Poszukaj porównaj wybór kont jest naprawdę bardzo duży przykładowo przez http://www.tanie-konto.pl/porownanie-kont-osobistych/ masz wszystkie liczące się banki, pamiętaj tylko, że oferty zmieniają się dość regularnie bo banki cały czas ze sobą rywalizują, jeśli chodzi o konta osobiste.