Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja tykam tylko zonatych

Polecane posty

Gość gość
Mnie bardziej dziwi ze ze kobiety ktore maz uwaza za malo sensowne i zdradza chca zycie spedzic z takimi lamagami i trzymaja sie ich rzep psiego ogona

Gość gość
przeciez tu chodzi o seks a nie jakies zwiazki z zonatymi!!!!

Gość gość
matko, ale pieprzycie jak potluczone. Jesli laska napisala prawde to co Was tak boli ? Przezywam mega kryzys w mazlenstwie i szukam w Internecie towarzystwa ( z nikim sie nie spotkalam poki co). I co ? Szukam oczywiscie tylko mezow a wieci dlaczego ? Dlatego, ze sa w moim wieku ( malo ktory jest wolny po trzydziestce), mamy wspolne tematy i najwazniejsze. Oni tez szukaja.Przykladni mezowie itd. Ja ze swoimi rozmowcami poruszma tematy zwiazane z zonami i nikt nikomu nie mowi" wez zdradz ta swoja nudziare". Takie rzeczyw wychodza po prostu , czego tym facetom brakuje. Prawie kazdy z nich ma bardzo dobre zdanie nt zon/partenerek. W poszukwaniach przygod nie chodzi o to, ze ma sie beznadziejne drigie polki, tylko o to, ze czegos brakuje w zwiazku..

Gość gość
Biedny miś idacy na baby i tak calej prawdy nie powie. "moja zona mnie nie rozumie" "moja żona jest zimna" itd.Lykacie jak pelikany Zimna, bo facet beznadziejny, przy fajnym kazda jest gorąca. Ale wam widocznie taki odrzut starcza. Mowicie, ze baby maja odejsc od zdradzajacego meza- moga nawet o tym nie wiedziec. Natomiast wlasnie maz , ktory idzie na d****** mogłby jasno postawic sprawe rozwodu ( jesli nie moga sie do gadać)ale generalnie ma w d***e i zone i kochankę, w dodatku gaciami trzęsie. Bierzecie sie za najbardziej beznadziejnych facetów, czym tu sie chwalić?

Gość gość
A no wlasnie ja tez tej zdrady nie rozumiem i dla mnie to jest oblesne.Nie uklada sie jest zle to trzeba sie rozstac i tyle a nie zdradzac.Biedne sa kobiety zdradzane ,ktore nie wiedza nawet o zdradzie ,bo taki maz jeszcze przyniesie jakiegos syfa lub chorobe weneryczna od takiej autorki .Normalna wartosciowa kobieta nie bedzie zyc pod jednym dachem z facetem ,ktory zdradza .Daltego tez nawet jak autorka i wyrwie jakiegos ,to niestety tylko wielkie gowno nic niewarte a takiego sobie nich bierze ,bo tylko zrobi przysluge zonie.Warto tylko poinformowac zone o zdradzie by mogla go poslac na cztery litery.

Gość gość
Jakie wy jestescie zalosne :o Prawda jest taka ze kochanki to zadbane babki ktore wiedza czego chca a wy dla pocieszenia sie bidulki wylewacie te farmazony ze syfiasta ze brzydka ze odpad bierze tiaaaaaa szkoda ze nie garbata z kurzajka na nosie ha ha ha ha Gul wam skacze az milo Fantazjujcie dalej miernoty moze faktycznie sobie na chwile humor poprawicie

Gość gość
Niunie w y sie gubicie w zeznaniach :) piszczy tu taka ze mezowie ktorzy zdradzaja sypiaja z zonami a na kafe pelno tematow - maz nie chce sie ze mna kochac , seks raz na po roku i odpowiedzi- pewnie ma kogos na boku Ojoj to w koncu sypiaja z wami czy nie No lasencje zdecydowac sie na cos :)

Gość gość
co sie dziwić . to kafe i kafe desperatki :)

Gość gość
19;18, 07;11 tyle,ze na kafe jest jeszcze wiecej tematow zalozonych przez kochanki :-) tematow typu " Dlaczego on nie chce odejsc od zony?", "wieloletnie kochanki", "jak myslicie ,wezmie rozwod z zona?" :-) to jak,chodzi tylko o seks? :-) dzieci,dzieci, widac,ze nie Jestescie w zwiazku malzenskim.nie kapiszi zadna,ze kryzys to nie koniec malzenstwa a jego trudny etap...dowiedziono naukowo,ze zdrada malzenska czesto rewitalizuje malzenstwo a zlemu pozwala xrozumiec i podjac decyzje o rozwodzie by zaczac lepsze zycie. Nie desperatka jest zona, ktora nie wie o kochance a kochanka,ktora nawet jesli wie,ze facet sie nie rozwiedzie to dalej w to brnie "bo chociaz tak moze z nim byc" i nadal wmawia sobie,ze to seks . Wiem jedno,temat zalozyla kochanka :-) a zalozyla go po to aby leczyc swoje kompleksy i sama przed soba udaje,ze swietnie sie bawi, samotne swieta i bycie pod telefonem jak pies strozujacy jest super :-) kochanki maja z***bisice ,zwlaszcza jak romans wychodzi na jaw :-) wtedy sie okaxuje naprawde jak zle i niedobre sa zony :-) sorki ale nie moge ze smiechu :-)

Gość gość
17:25 no ba i te "wspaniale" kobiety maja tak zle pod czaszka,ze nie potrafia znalezc sobie wlasnego faceta,tak sa wartosciowe ,ze nadaja sie tylko do lyka ia spermy czyjegos slubnego. Zaiste,zaszczytna rola :-)

Gość gość
17:25 te piekne ,zadbane kobiety zakladaja tematy "on nie chce rozwiesc sie z zona :-) popraw sobie humor ,popraw i czekaj az Twoj kochas pojdzie wyniesc smieci to moze do Ciebie dryndnie :-)

Gość gość
Znacznie lepszy i z wyboru taki co przyjdzie,pobedzie i pojdzie niz byle jaki,nieudany jak sie okazuje egzemplarze,nie-partner-mąż. Wraca do żonki,ślini się do kochanki,gacie uprane,zupa ugotowana,totalny luz z takim i taką,zktóra jest wolna a stalych związkow nie chce.

Gość gość
Dlugoletnie kochanki to kobiety z naprawde niskasamoocena bo tkwia w tokstycznych relacjach z partnerem bo mysla ze na wolnego faceta i normalna relacje w zwiazku nie zasluguja.

Gość gość
Nie lalka , tematy ze on nie chce rozwiesc sie z zona zakladaja totalne idiotki Jaki facet chce sie rozwiesc z zona buuuuahahaha Zonaci sie nadaja do bzykania a nie do zwiazku

Gość gość
hardkor, same wyznania prostytutek. Też się macie czym szczycić ;)

Gość gość
9'07,a b.niską samoocena to są żony,które wiedza,że ich mąż od dawna je zdradza i prowadzi podwójne zycie i nic z tym i ze soba w tym wzgledzie nie robią poza tym,że tkwia w tych malżeństwach. Tylko nie krzyczcie,że to dla dobra dziecka,bo rodzina pełna i takie tam.

Gość gość
Tutaj wszystkie takie mocne a w realu wybaczaja zdrade za zdrada i jeszcze co mlodsze dziecko dla przycementowania zwiazku robia Dlatego ja wole trzymac sie z daleka oz zwiazkow a pobzykac sie mozna Najlepsi do tego sa zonaci bo nie zawracaja gitary

Gość gość
przykre kochanki jakie macie kompleksy i leczycie je tutaj :-) tak wmawiajcie sobie,ze to Wam jest lepiej. Jaka trzeba byc zalosna aby uprawiac z kims seks po drugiej kobiecie :-)

Gość gość
Tutaj wszystkie mocne to sa kochanki a w realu skamla o spotkanie :-)

Gość gość
gość 2016.06.15 Zabieraj sobie mojego, kąpie się raz w tygodniu, uzależniony od gier komputerowych :/ x tylko na takich ją stać