Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja tykam tylko zonatych

Polecane posty

Gość gość

bo sa dobry w lozku i niewyzyci , zony kiepskie maja , wola mnie :)

Gość gość
Masz bardzo rzeczowe podejście do sprawy. Ja też tak robię.

Gość gość
dobrzy w łozku , dlaczego? - bo ich te"kiepskie" zony wyuczyły. A jesli uwazasz,ze zony sa kiepskie to - swiadczy o tym, ze faceci maja kiepski gust - sa desperatami, ktorzy poleca na byle co ( czyli ciebie :))

Gość gość
a bierz sobie swietnego faceta i tak nie wyrwiesz :) wiec sie zadowalaj tym co cie tknie.

Gość gość
Mnie i tak nie dasz rady zbajerować :D

Gość gość
Ojojoj jak sie panie rozzloscily :) Prawda taka ze jestescie kiepskie , nie z wygladu bo to kwestia gustu ale kiepskie w te klocki , pruderyjne a po urodzeniu dziecka w ogole seksu nie uprawiacie nawet wyczytalam ze wlosy jak mniszki obcinacie z pierwsza ciaza , tyjecie jak balony i nianczycie tylko dzieci i myslicie ze to waszym mezom wystarczy heh

Gość gość
Ale jakoś ci faceci wolą być z tymi złymi żonami, nieliczni odchodzą do kochanki. Zazwyczaj kochanki są tylko worami na spermę i facet idzie do takiej jak mu się chce z krzyża spuścić. Ale oczywiście kochance powie, że żona zła, brzydka, kiepska w łóżku itd., bo co ma powiedzieć, że chce się spuścić? Musi mieć dobry bajer, żeby kochanka się postarała. Faceci nie są stworzeni do monogamii i stąd zdrady, a nie dlatego, że żony złe.

Gość gość
I dzieki bogu ze nie chca odchodzic od swych zon , ja sie nie chce bawic w zwiazki na powaznie ! A nie pomyslala twoja ciasna glowka ze ja tez chce tylko bzykania , worek na sperme to fajny taki pocieszajacy wyswistany teks wkurzonych zon :) a zadnej z was nie przyjdzie do pustej glowki ze ja chce tylko uzywac waszego meza i nie jestem workiem , to on jest dla mnie 'workiem '

Gość gość
no ale z Ciebie byleco bo jak sie bierzesz za zonatcy tzn ze wolni Cie nie chca. Zonaci to desperaci bzykna na boku wszysko co im nie spieprzy na drzewo. I nie wszyscy wolni chca stalego zwiazku. Tylko ze jak sa wolni to maja wymagania wiec pewnie wygladasz jak pol d**y z zza krzaka ze wolny fajny facet nawet na Ciebie nie spojrzy.

Gość gość
Ehh czyli jednak dalej nic nie rozumiesz a jednak ciasna glowka

Gość gość
Autoreczko, a co Cię tak uwiera, że się tu burzysz i w ogóle zakładasz taki nędzny temat :) ? Chwalisz się, że jesteś dziwką, czy że lubisz seks z facetem, dla którego nie jesteś jedyną w łóżku? Pociągają Cię faceci bez zasad, których słowami można sobie buty wytrzeć, naprawdę? Nie brzydzisz się? To tak, jakbyś sypiała równocześnie z jego żoną i pozostałymi kochankami. Bo chyba nie myślisz, że jesteś jego jedyną kochanką ? :)) Wiesz, były kiedyś takie badania socjologiczne, które pokazały, że na kochanki mężczyźni biorą sobie kobiety mniej atrakcyjne od żon i brzydsze -chodzi o urozmaicenie, ważne, żeby była łatwa, reszta nieistotna. Worek na spermę się oburzył hahaha Nikt się o Ciebie nie stara, nikt nie chce spędzić z Tobą życia, bo jesteś ospermionym WORKIEM i tylko do tego się nadajesz :))) A facet workiem być nie może, używaj słów, których znaczenie znasz , bo tu nawet cudzysłów nie pomoże.

Gość gość
7.55 święta prawda lepiej ująć sie nie da:D

Prowo albo marnie próbujesz się dowartościować :D Niewyżyty to jest facet, który nie ****ał z 5 lat :P

Gość gość
Nie oburzyl mnie worek na sperme , gdzie ty to oburzenie wyczytalas? ravzej rozsmieszyl bo to tekst uzywany od lat przez zdradxane zonki taki suchar sucharow :) Nie wiem czy jestem brzydsza od zon czy ladniejsza kwestia gustu jestem szczupla zadbana kobieta sobie sie podobam . Zgodze sie ze wasi faceci chca urozmaicenia a ja chce faceta ktory po ostrym bzykaniu nie bedzie zawracal mi d**y

Gość gość
Ale jak sie czujesz z tym,ze facet sypia z zona a potem z Toba? Pomysl,ze moze nie umyl sie dokladnie i obrabiajac jego palke zlizujesz soki jego zony :-) wspaniala perspektywa. Przebadadalas sie pod katem WR? :-)

Gość gość
07:10 wyczytalas? Brawo,nawet czytac umiesz :-) nie pomyslalas,ze kobieta,ktora zostala wybrana na towarzyszke zycia nie moze byc kiepska bo wtedy dokonuje sie najbardziej krytycznego,uwaznego wyboru? I liczy sie nie tyljo umiejetnosc obrabiania paly a caloksztalt? Niewiele wiesz o zwiazkach,widac,ze zadnego nie potrafisz stworzyc,wiec zadowalasz sie resztkami.

Gość gość
Przewaznie c***anowie nie bzykaja zon za czesto a palki nie o******* pod biurkiem moi kochankowie sa czysci Mnie nie rajcuja robole tylko korposzczurki aaaa teraz mam geodete na tapecie

Gość gość
I ten wspanialy caloksztalt robia w balona :) to ja dziekuje za takiego partnera zyciowego Resztka to cos co ktos juz nie chce a wy bardzo przeciez chcecie nadal swoich mezow wiec definicja resztki ma sie nijak No zaczynam prace wiec sie zmywam ( uprzedze wasze lotne riposty , nie nie pracuje w burdelu :) ) a wy dom ogarnijcie zanim maz z pracy nie wroci

Gość gość
Naprawde wierzysz w to,ze nie bzykaja zon? :-) jestes wiec glupsza niz ustawa przwiduje :-) Ciebie oczywiscie w balona nie robia :-) zona idiotko ma prawo do swojego meza bo jest zona a resztka tego co moze zaofiarowac zonaty zadowalasz sie Ty :-) haha dzieki idiotko,poprawikas mi humor :-)

Gość gość
09:17 jest cos takiego jak karma i takiego partnera zyciowego wlasnie dostaniesz. A jak juz bedxiesz mezatka i urodzisz dziecko to sie nie zdziw :-) i bron boze nie zakladaj tematow na kafe,ze zdradza Cie maz :-)

Gość gość
09:17 zona przewaznie nie wie,ze jest zdradzana a Ty mimo tego ,ze wiesz wyciagasz lapy po ochlapy. Zostaniesz stara samotna prukwa ,ktorej uroda przeminie -jedyny atut bo rozumku i moralnosci jak na lekarstwo.

Gość gość
7:10 święta prawda.

Gość gość
Debilne zonki:-D

Gość gość
07:10, 09:46. Pogadamy jak wyjdziecie za maz i urodzicie dzieci.

Gość Łowcaprowokacji
3/10 za lotny temat.

Gość gość
Zabieraj sobie mojego, kąpie się raz w tygodniu, uzależniony od gier komputerowych :/

Gość gość
Autorko,nie pisz sama ze soba :-! Debilna Jestes Ty..idz lepiej ciagnac pale "swojemu" geodecie bo szybko znajdzie kolejna dupodajke.

Gość gość
Jestem w związku z żonatym 3 lata. Mam dorosłe dzieci, jestem wdową i mam swoje ustabilizowane życie. Nie wyobrażam sobie mężczyzny w domu na stałe, już nie.

Gość gość
no, jak ktos chce gościa z lumpeksu i to takiego, ktory uwaza za marny...Ciuch przynajmniej uprac mozna, ale faceta? Desperatki.

Gość gość
Dziwne, gustować w łamagach, którzy nawet sensownej żony nie potrafili znaleźć.