Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfik92

Dlaczego na ERO jest tak niski poziom?

Polecane posty

Gość gość4imp
A co z Twoja miłością evko-lubną In? :O Orgia. 😴 Naj-lepsze gumki to przy tankowaniu. Plus nie-anielski żel nawilżający "Lovesmofflock"

Gość gość
Evka boi się odmiauknąć. :(

Gość Evko lubna
Poproszę 0, ale najpierw info, kto się zgłosi jako ERO-konsultant 😴 Z siostrą się zawsze dzielę, więc jeśli chce zostać Śpiącą na Promie, to ma moje pocałunki na drogę 😘 😘 😴

Gość gość4imp
Przecież Evka ma "kotkę", wie jak to się robi.:( Miaaaauuuu.😠 Miau. :) Mmmmrrraaaaauuuu. :P 👄 Ale ja nie jestem Zaintrygowaną Evką. :( Moja kotka robi jeszcze tak: grrgrgrrrugrrruggrrruu (ale wtedy jest już odlotowe drapanko ;) ). Hasło dla mnie na dziś: urlop (urlop !!! 😭 ) imperialny. 😴

Gość gość4imp
Zgadnijcie kto zmienił pracę :P( i tak nie miałam życia poza ero :() Wybierz "0".:) :) ;) (nie-anielski głos ;) )

Gość gość
Nie wiedziałem że ma kotkęmój Waldek już drugi miesiąc zarządza wszystkimi kotkami na świecie :(ja bym chciał zmienić pracę, i chciałbym zostać latarnikiem. 😴

Gość gość
Ciekawska Wilk zdrowy?:-D

Gość gość
Niestety dziś trzeba odejśćżeby jutro być w Ullevimusisz zmienić hasło. 😭

Gość gość4imp
Obiło mi się o uszy, że Wilk obciął sobie paluszka :( (rabanie drewna to też hardcore :classic_cool:) Hasło Ciekawskiej na dziś: Mały Gość, Mój Ciekawski Przyjaciel. :P Lub: Pomyślę o tym jutro. ( a nie , to moje motto życiowe, nie oddam) ;)

Gość gość
Tutaj http://dupodaje.pl/ wcale nie mają niskiego poziomu, niektóre filmiki są naprawdę długie i z fabułą.