Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagle krwawienie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 4tydz po porodzie, najpierw miałam delikatna krew po czym oczyszczanie słablo i od tygodnia miałam takie jasno żółte niewielkie upławy na podpasce, gdzie tu nagle dzisiaj dużo żywej krwi, wstraszylam się, tak ma być?

Gość gość
Skontaktuj się ginekologiem. Rodziłaś sn czy cc? A może łyżeczkowanie? Dziwne że tak słabo krwawiłaś.

Gość gość
Naturalnie, byłam łyżeczkowanie

Gość gość
tak myślałam to wyjaśnia skąpe krwawienie. Czyścili pozostałości po łożysku? Myślę że powinnaś skontaktować się z lekarzem. Trzeba się upewnić czy nic nie zostało po czyszczeniu w macicy. A tak pomyślałam sobie jeszcze że może to okres jest. Czasem bardzo szybko wraca. Karmisz piersią?

Gość gość
Jeśli nie karmisz to może być okres, ale z tego co wiem zalecenie w okresie 6 tygodni jest takie, że jeśli pojawi się świeża krew, zwiększenie ilości brunatnej wydzieliny, bóle brzucha, ropa, cuchnąca wydzielina to trzeba do lekarza, bo to mogą być jakieś pozostałości po porodzie.

Gość gość
Ja tak wcześnie dostałam bardzo obfity okres, najadlam się strachu, lekarz przepisał mi lek na zmniejszenie krwawienie