Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheryBu

Mam dość Polskiego Klimatu. a wy? czy podoba się wam polski klimat?

Polecane posty

Gość SheryBu

tu się nie da żyć!!! Wiem są kraje gdzie jest gorzej, skandynawia, Wielka Brytania, Szkocja Islandia WIEM! ale tutaj też nie jest kolorowo już na Węgrzech jest znacznie lepiej Zima ? Długa i mroźna zazwyczaj w październiku trzeba już wyciągać grube kurtki, noce długie deszczowe odechciewa się wszystkiego! Lato? duża wilgotność powietrza sprawia że temperatura +32 stopnie zamiast być przyjemna staje się nie do wytrzymania, kiedy w hiszpani przy takiej temperaturze czujemy się świetnie u nas ludzie padają z duszności jak muchy. Wiosna? Niby piękna ale zależy jak kiedy zazwyczaj zimno i pochmurno . Mamy mało dni słonecznych. dużo pada, przez pół roku cały czas ciemno. Najgroszy jest ten brak słońca które tak kocham,. Cieżkie życie w tym kraju, Chciałby mieszkać gdzieś na południu europy, gdzie cały rok świeci słońce a temperatura zimą nie schodzi poniżej 15 stopni.

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znany z browaru namysłów

Gość gość
A ja kocham ponaura angielska pogode, dlatego nienawidze polskiego lata :o wiosna jeszcze w miare ale tez nie lubie temperatury ponad 25 stopni :o

Gość gość
Powiem tak podróżowałem po świecie, i mam znajomych co zwiedzili dużo krajów. Wiem jedno. Jest tragicznie Ale nie jesteśmy sami. Po pierwsze Europa to po Antarktydzie najźimniejszy kontynent na świecie. Po Drugie my w tej europie jesteśmy bardziej wysunięci na północ niż na południe. Więc czego tu oczekiwać. I tak cieszmy się że nie ma tak jak na islandi czy UK gdzie słońce pojawia się raz na 14 dni. Jednak co by nie mówić mamy ciepłe lata ze średnią temperaturą w granicac 24-27 stopni co jest wysokie. Co by nie mówić nie ma śniegu przez 10 miesięcy w roku. Raczej śnieg staje się powoli rzadkością. Długa noc jesienia i zimą? Za to długi dzień latem. tego nam zazdroszczą np Brazylijczycy że u nas dzień latem trwa 16 godzn i cały czas świeci słońce.

Gość gość
Podsumowując jest do d**y, bo fajnie by się żyło np. jak na sycyli gdzie w styczniu temperatura poniżej 10 stopni to rzadkość. ale też nie jest aż mega tragicznie. na świecie też jest różnie. Skandynawia tak jak pisałem tragedia, Francja oprócz południa też nie zachwyca klimatem. Egipt no wybaczcie ale też nie chciałbym mieć cały rok +35 stopni. Po prostu jest jak jest nie jest wcale tak źle

Gość gość
Europa to nie kontynent z geologicznego punktu widzenia europa to subkontynent kontynentem jest Eurazja nie wierzysz wpisz sobie Europa a potem Eurazja i wejdź na Wikipedie