Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara211

Mąz rozmawia z innymi na portalu erotycznym

Polecane posty

Gość sara211

Pomocy moj maz ma konto na erodate od roku. Pisze tam z innymi babami, ze chce sie z nimi spotkac. Pisal nawet do salonu masazu erotycznego. Podano mu adres, telefon, ale twierdzi, ze tam nie dojechal. Tylko pisal z masażystką. Dodam jednak, ze jest taksówkarzem i jezdzi po nocach. Ja przez jego zimnice emocjonalna zaczęłam pić i utylam. Mam sobie do zarzucenia, ze sie zaniebalam. Maz wiedzial jednak wczesniej , ze cierpie na depresje. Jest moim drugim mezem. Moj pierwszy zdradzil mnie i zostawil z 2 msc dzieckiem. Dzis jak go skonfrotowalam powiedzial, ze wszystko to moja wina. Cytuje " jestes brzydka i gruba " obudze sie kiedys przy pieknej zonie a nie Tobie i co wy na to? mam straszne wyrzuty sumienia, ale nie daje mi spokoju, ze zamiast ratowac nasz zwiazek wolal pisac z innymi kobietami. Nazywal je kochana, słoneczka. Pisał tez, ze chce sprobowac trojkata, seksu grupowego itp nie wiem co o tym myslec. Czy jest tylko erotomanem gawedziarzem czy gdyby mial okazje zdradzilby mnie fizycznie... Nie chce mi sie zyc pomozci

Gość gość
Tryska spermom po innych tyłkach

Gość gość
prowo?

Gość gość
Na portalach erotycznych pełno jest żonatych, niestety taka prawda.

Gość gość
Pan Jezus chce aby nie szukać samodzielnie ratunku ale aby jego prosić o pomoc , dopiero wtedy będzie skuteczna . Maryja mówi (w 80-latach) pewnej polskiej mistyczce Barbarze Kloss następujące słowa : " ... za każdym razem gdy Mnie wzywacie ja spieszę , przybywam i przynoszę co potrzeba - ukojenie , pomoc i zwycięstwo mego Niepokalanego Serca nad tym co wam zagraża ... " .