Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekiwania kobiet wobec faceta są tak ogromne że aż nie realne

Polecane posty

Gość gość

masakra jakaś już wole zostać singlem

Gość gość
no cóż, to działa w dwie strony, bo dziś mężczyźni oczekują że kobieta będzie taka jak ich babcie, czy matki, czyli: osobistą sekretarką, sprzątaczką, prasowaczką, praczką, kucharką, kelnerką, służącą, i żeby jeszcze pracowała tak samo jak mężczyzna, żeby tylko ona chowała dzieci, pomagała im w lekcjach, oczywiście była wykształcona, szczupła, wiecznie napalona a wieczorem zamieniała się w darmową osobistą k/u/r/w/ę. no sory, jeśli chcecie by żona pracowała i się dokształcała i była zadbana, to podzielcie się obowiązkami domowymi po równo, a nie że mężuś zmęczony i myśli że obiad pod nos dostanie. A co rączek i nóżek nie ma??

Gość gość
17:29 Nie słyszałem nigdy w życiu, ani nie widziałem, by jakikolwiek facet miał takie oczekiwania, a nawet jeśli ktoś takie ma to i tak żadna z was taka nie jest choćby w połowie.

Gość gość
Ja mam względem kobiety głównie jedno wymaganie, ma być sex kiedy zechce. bardziej to docenie niż całą resztę zadań domowych.wtedy nie musi pracować.

Gość gość
Do 17.37, oczywiście, że zadna z nas nie jest taka nawet w polowie, bo jestesmy ludzmi a nie cyborgami. A mezczyzni to tacy nie sa pewnie nawet w 1/4... A tak wlasciwie to o co Ci chodzi autorze, bo tytuł i treść twojego tematu nie podają konkretnycj przykładów ani argumentacji...?

Gość gość
Ja to mam w glowie obraz idealnej dziewczyny i albo taka znajde, albo bede sam. Zadnych ustepstw! :)

Gość gość
Do gościa powyżej, no to będziesz sam bo idealnych nie ma, a jeśli jakimś cudem jest taka na świecie, to może ty jesteś daleko od jej ideału faceta :)

Gość gość
Wymagqcie modeli z wyglądu

Gość gość
Do 19.58, to nie wiem na jakie ty kobiety trafiasz i gdzie je poznajesz, i ile onr mają lat i rozumu.... No ale co ja stara po 30stce mogę wiedzieć.... Wiem tyle, z ładną buzią faceta i jego ptasim rozumkiem nie stworzy się więzi, rodziny, związku, więc takim kobiet o których piszesz można tylko współczuć. Ja mam męża, nie-modela, ale dobrego człowieka.