Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwa przy ciazy pozamacicznej beta ponizej 5

Polecane posty

Gość gość

lub zupelnie 0, czyli wskazujaca brak ciazy?zdarzylo sie to ktorejs z was, ale nie samym poczatku podejrzenia ciazy ale tak w teoretycznym powyzej 6 tyg?bo slyszalam historie ze i w normalnej ciazy moze byc niewskazujaca na ciaze nawet do kilku miesiecy. nie mam jak dostac sie do lekarza, jestem za granica, a koszt takiego badania to jakies 50 e (wizyta z usg prawie 200 u prywatnego a i tak trzeba czekac i co do ich wiarygodnosci nie mozna miec zaufania, do panstwowego kolejka min miesiac, mozna wykitowac za ten czas)

Gość gość
Przy ciąży pozamacicznej jak i przy prawidłowej ciąży beta rośnie- jest w krwi hormon ciążowy wiec nie ma opcji by wynik był 0.

Gość gość
bo niektore tutaj nawet na kafe sie wypowiadaly ze 3 miesiac i test z krwi nic nie wykryl, nie mowiac juz o sikaczu, dopiero krwotok wewnetrzny i zagrozenie zycia daly znac co sie dzieje.troche sie dziwie, bo sikacz naprawde moze sie mylic, ale test z krwi?

Gość gość
Nienal zawsze w cp jest hcg we krwi i test tez pozytywny!

Gość gość
a zdarzylo sie komus ze bylo ponizej 5 a jednak cp i to pozniejsza?na logike to niemozliwe, ale roznie bywa

Gość gość
Ja miałam przy cp 18000 hcg

Gość gość
w ktorym tyg?a czy ktos mial wynik wykluczajacy ciaze, chocby ponizej 10?