Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinkabell

Zabieg modelowania sylwetki

Polecane posty

Gość Tinkabell

Mam pytanie do Was dziewczyny, czy któraś z Was była na takim zabiegu? Nie wiem jak to wygląda, a poza tym mam inny problem czy można iść na taki zabieg mając okres? Wiem tyle, że trzeba się raczej rozebrać do bielizny, proszę o szybką odpowiedź...

Gość kwiatuszek przepiekny
Na modelowanie sylwetki to polecam zabieg Maximus (ja osobiście wykonywałam go z Gdańsku). Moja sylwetka nie była IDEALNA, ale teraz to się zmieniło i jest coraz lepiej. Polecam! PS: To było w Clinica Cosmetologica

Hej, ja też nie jestem zadowolona ze swojej sylwetki :( Myślę, że taki zabieg w klinice może być pomocny. Słyszałam, że endermologia jest świetnym zabiegiem. Czy ktoś o niej słyszał? : )

Gość gość
Po endermologii mozesz miec rozciagnieta skore i jeszcze gorzej wygladac niz przed zabiegami.

nie zgadzam się z komentarzem powyżej, mi endermologia bardzo pomogła, to jest dobry zabieg na sam początek, ja skorzystałam i moja skóra się ujędrniła i jest teraz bardziej miękka niż przed zabiegiem.. tkanki tłuszczowej o wiele mniej, sylwetka coraz lepiej zarysowana. A byłam w klinice dj Michajłowskiego w Gdańsku.

Przed zabiegami byłam na konsultacjach i w końcu nie miałam wrażenia, że pytam o coś oczywistego (co niestety często się zdarza w tego typu miejscach) w klinice wszyscy byli mili i czułam, że otoczono mnie należytą opieką.

Gość Sonjaa81
To dobrze, atmosfera w klinice jest bardzo istotna, jak ktoś ma wielkie kompleksy itp to jest to niezmiernie ważne, żeby w klinice służyli pomocą i byli przyjaźnie nastawieni. Zresztą zawsze tak powinno być.

Gość gość
jaką polecacie klinikę w trójmieście???

Gość gość
Klinika Cosmetologica w Gdańsku ul. Skłodowskiej-Curie. Fajne miejsce, dobre podejście do pacjenta.. ja już jestem po 5 zabiegu karbo ; )

Gość Afrodyta29
Nigdy nie udzielałam się na kafeterii.. to jest mój pierwszy post. I wiecie co? Poszłam do kliniki za Waszą namową. W tym momencie jestem po 10 zabiegu.... jestem po prostu w szoku. NIE MOGĘ UWIERZYĆ, że moja sylwetka aż tak się zmieniła. Oczywiście ćwiczę i przestrzegam diety. Klinika dr Michajłowskiego jest the best!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
kurczę, zadziwiacie mnie. ciekawe po ilu zabiegach zadziałało by mnie...

Gość Lady_Pink28
A ja się niedługo przeprowadzam z mężem do trójmiasta :) I szukałam właśnie kliniki na moje zachcianki! Chyba już wiem gdzie się zgłosić. A napiszcie mi coś więcej o swoich doświadczeniach proszę.. i jakie zabiegi wybieracie na modelowanie sylwetki?

Gość gość
No na zachcianki to jak najbardziej :) ja tam się nieźle zliftingowałam! na szczęście mąż mi za wszystko płaci hihi ; )

Gość Gwiazdeczka28
a ja akurat chciałabym po prostu wymodelować swój brzuch po długiej, przenoszonej ciąży. Po urodzeniu bliźniaków moja skóra na brzuchu wygląda jak jakiś flak :( gdzie najlepiej zadzwonić żeby umówić się na jakiś dobry zabieg? Najlepiej w trójmieście...

Ja ostatnio byłam na serii zabiegów icoone. Jestem bardzo zadowolona, cellulit jest wyraźnie zmniejszony, a sylwetka wymodelowana. Przy tym wszystkim Pani która wykonywała zabieg mówiła, że nie ma mowy, żeby skóra była nadmiernie rozciągana, jak w przypadku endermologii.

Robiłam serię zabiegów endermologii alliance. I bardzo polecam! Nie dość, że efekty są bardzo widoczne, bo nie mam już cellulitu i spadło mi kilka centymetrów, to jeszcze zabieg jest bardzo przyjemny, taki masaż :) Dostałam ubranie z siateczki i miałam swoją bieliznę więc w ogóle nie czułam się skrępowana. Zabiegi robiłam w salonie laser delux w Poznaniu https://www.laserdelux.pl/poznan/endermologia-modelowanie