Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto i gdzie inwestować w implanty?

Polecane posty

Gość gość

Czy biorąc pod uwagę cenę do jakości, implanty są Waszym zdaniem dobrym rozwiązaniem? A może u Was się nie sprawdziły? Pytam bo wiązało by się to u mojego taty z kredytem, więc jeśli miałby się ładować w te długi, to chcemy wiedzieć czy warto...

Gość gość
Dobrze wykonane implanty w zasadzie służą do końca życia, a chyba logiczne, że nikt nie wygląda korzystnie mając ubytki co nie? Zęby to taka totalna normalność. O jakie miasto chodzi? Na pewno kredyt na implanty jest lepszym pomysłem niż na jakąś bzdurę.

Gość gość
Tutaj masz opis usługi ze strony dentysty w Poznaniu, u którego robione miałam implanty - http://www.newdentclinic.pl/specjalizacja/62/implantologia Dobrze zrobione implanty są rozwiązaniem na całe życie, no ale właśnie - najpierw musisz mieć porządnego lekarza, który to dla Ciebie wykona.

Gość gość
Mam do Poznania koło 100 km, więc raczej średnio mi się tam chce jeździć na implanty, ale gdyby to było faktycznie dobre cenowo to czemu nie. Pytać o jakiegoś konkretnego lekarza? Z tego co widzę to tam kilku ich jest. Zakładam, że bez konsultacji na żywo się nie obejdzie, co nie?

Gość gość
Sprawdzonym gościem jest Alaa Eljamal, powinien pomóc. Ale to sobie nawet sama sprawdź w sieci co o nim piszą, jakie ma papiery i doświadczenie. To wcale nie jest daleko. Jeśli sprawdzisz sobie ile kosztują implanty w różnych gabinetach to sama zauważysz, jak wielkie są różnice. Tam powinni Ci zrobić to dobrze. Na pewno była jakaś promocja, ale czy jest nadal to tego już nie wiem.

Gość gość
Implanty robisz na całe życie - chyba logiczne, że najpierw konsultacje. Muszą sprawdzić jak wygląda u ciebie sytuacja, wtedy pewnie dopiero dostajesz konkretną cenę. w większości przypadków implanty są do zrobienia, ale słyszałem, że niektórzy się do tego nie nadawali. Coś z tam z kościami nie tak... radzę się skonsultować, albo nawet wstępnie pogadać z przez tel.

Gość gość
Do tego gabinetu, który tutaj wymieniono chodzę od roku. Nie wiem jak jest z implantami, ale ogólnie opieka stoi na bardzo wysokim poziomie, wizyty zawsze co do minuty i to co zostało przez nich u mnie zrobione, zawsze było wykonane prawidłowo. Tak więc na pewno możesz ich brać pod uwagę.

Gość gość
Implanty to inwestycja na lata, więc warto wybrać lekarza z doświadczeniem i gabinet, w którym zabieg zostanie wykonany prawidłowo i z wykorzystaniem trwałych materiałów. Ja mogę polecić z autopsji DENT SM i dra Jakubowskiego, który zajmuje się właśnie implantologią. Jest świetnym fachowcem, mnie wszystko wyjaśnił, odpowiedział na każde pytanie. Przy kosztownym, zabiegu to bardzo ważne, aby mieć pewność, że nie wyrzucamy pieniędzy w błoto i aby czuć się komfortowo. Oczywiście tutaj na wagę złota jest doświadczenie i wiedza lekarza! Na stronie gabinetu http://www.dentsm.pl w dziale IMPLANTY jest sporo wiedzy na temat tego zabiegu, polecam lekturę na początek, aby ogarnąć temat, a następnie konsultację u sprawdzonego implantologa.

Gość annajaworska
Ja zdecydowanie polecam klinikę Soldent. Wszczepiali mi tam implant i od tamtej pory odwiedzam ich regularnie. Świetne miejsce, bardzo mili pracownicy a do tego jak na centrum Warszawy mają bardzo przestępne ceny. Samo wszczepienie wspominam bardzo pozytywnie, obyło się bez bólu czego najbardziej się balam.

Gość gość
NIE. Inwestycja to cos co przynosi zyski. Implanty sa WYDATKIEM i bedziesz wydawac kase do konca zycia, bo to sztuczny twor, ktory moze ci zniszczyc szczeke, obnizyc linie dziasel, itp. Implanty to ostatecznosc i duzy wydatek!!!!

Gość gościulek
W takim razie jaka jest alternatywa dla implantów, kiedy już mamy do czynienia z ubytkami? Ja nie wiem, gdzie, ale się rozglądam, przyznaję - i nie dla siebie, ale o sobie również myślę w dalszym horyzoncie. Np. takie miejsce - http://3gdentist.eu/oferta/implantologia/ - znacie?

ja niestety nie mam piątki i też zastanawiam się na takim wydatkiem,ale widzę,że odradzają tutaj