Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża z niepełnego stosunku

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy któraś z Was zaszła w ciążę podczas niepełnego stosunku? Nie chodzi i o pęknięcie prezerwatywy, czy o to, że zawiodła inna metoda antykoncepcji. Chodzi mi o to, czy któraś zaszła mimo braku wtrysku w środku.

Gość gość
ja zaszłam, stosowaliśmy stosunek przerywany kilka miesięcy i tu nagle niespodzianka ...były to idealnie dni płodne

Gość gość
To zależy od kilku czynników czy się zajdzie w ten sposób czy nie...

Gość gość
Jak nie był wytrysku w środku to jak można zajść w ciążę

Gość gość
Od jakich czynników to zależy? Pomijając oczywiście czynnik podstawowy jakim są dni płodne

Gość gość
no dni płodne, od tego czy chłopak był blisko wytrysku/wyszedł "na styk", tego czy np. robiliście to kilka razy i np. krótko po wytrysku ponownie wszedł. Ale jak uważaliście to raczej nic z tego nie powinno być. No teraz to możecie tylko czekać.

Gość gość
przeciez w tym plynie przed wytryskiem moga byc plemniki takze tez moze dojsc do zaplonienia. Osobiscie wtapie ze mozna zajsc w ciaze stosujac "przerywanca" znam osobiscie 3 kolzenkie ktore stosuja ta "metode" od 5, 6 lat z powodzeniem.

Gość V12
Jesli ktos wierzy ze "przerywaniec" chroni przed ciaza, to rownie dobrze moze wierzyc w swietego mikolaja. Facet podczas stosunku bardzo czesto opuznia wytrysk (zwolnienie tepa pchniec, odpowiednia regulacja oddechu itp.), o tyle o ile orgazm da sie wychamowac, to nad kropelkowaniem (prejakulatem) my faceci nie mamy zadnej kontroli. Krotko mowiac podczas stosunku przerywanego niewielkie ilosc spermy bezproblemowo dostaja sie bezposrednio do pochwy. Jesli kobieta ma w ten dzien jajeczkowanie, jak najbardziej moze zostac zaplodniona, pomimo tego ze wlasciwy wytrysk meszczyzny odbedzie sie juz poza pochwa. Krotko mowiac, zanim zaczniecie dawac dvpy, zaineresujcie sie tym jak dziala cialo wasze i meszczyzny. Pozdrawiam.

Gość gość
V12 - Bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź :) Na to właśnie liczę ;)

Gość gość
bedzie niepełne dziecko ;)

Gość gość
Nigdy nie zaszlam od stosunku przerywanego. Pomimo kilku lat stosowania. Ale lekarz gdy mu powiedzialam o mojej antykoncepcji wysmial mnie. Dodam ze gdy chcielismy dziekco zaszlam od razu.

Gość gość
na dzieci z niepełnego stosunku płaci się tylko połowę zasądzonych alimentów

Gość gość
Matko, XXI wiek a pytanie jak ze średniowiecza... :O Przecież jest coś takiego jak preejakulat, i on może zawierać plemniki (robiono badania, u ponad 1/3 mężczyzn je zawiera), więc przerywany to jest po prostu rosyjska ruletka.

Gość gość
Ja wierze w ta metode ale z glowa. Sama stosowalam ja z powodzeniem przez 7 lat a jak zapragnęłam dzidziusia to udalo się za drugim podejściem. Ma to sens gdy: facet nie wychodzi na styk i nie wchodzi drugi raz po zewntrznym wysrysku. W dni płodne zawsze z gumka i najlepeiej z finałem na zewnatrz. Hmm ja tak w ogole nigdy nie lubiłam spermy czuć w sobie i potem jak sie sączy i wyplywa. Wkurza mnie to strasznie