Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szwagierka największa kretynka ludziska jak ja jej nienaiwdze

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z chłopakiem i jego rodzicami i wszystko by było super gdyby nie to że ona mieszka z nami! To jest koszmar, uważa się za super laskę, do tego mimo iż jestem z jej bratem - czyli 2 osoby - to ona ma większy pokój niż nasz, do tego nosi się fatalnie ciuchy tragiczne i na nic moje mówienie aby się ubrałą jak człowiek, jest samolubna nie chce mi pożyczyć jak kiedyś chciałam coś ubrać od niej, to ciągle nie, nie chce z nami popiwkować, ciagle u swojego faceta, ale wydarła sie jak powiedzialam aby moze poszla do niego mieszkac czy na swoje. Jak tu myslec o dziecku?

Gość gość
to może ty pójdziesz na swoje nie dość że mieszkanie za darmo to jeszcze ciuchy darmowe by też chciała

Gość gość
albo prowokacja, albo skończona idiotka z autorki

Gość gość
dzieckiem ty jeszcze jesteś. ona mieszka u siebie a ty tam jesteś gościem. nie masz tam nic do gadania i rządzenia, a jak ci cos nie pasuje to zawsze się możesz wyprowadzić. taka prawda!

Gość gość
prowo, prowo

Gość gość
dzieckiem ty jeszcze jesteś. ona mieszka u siebie a ty tam jesteś gościem. nie masz tam nic do gadania i rządzenia, a jak ci cos nie pasuje to zawsze się możesz wyprowadzić. taka prawda!

Gość gość
Nie doczekanie. Mieszkanie jest duże, 4 pokoje więc nie widzę powodu abym miała się wyprowadzać.

Gość gość
no to siedź cicho i nie narzekaj

Gość gość
Hahahah to faktycznie masz super warunki do starania się o dziecko, jeden pokój w mieszkaniu u teściów . Tylko zanim zabierzesz się za robienie dzieci to naucz się poprawnej pisowni "nie doczekanie" ;) Mam nadzieję, ze to prowo i że tacy ludzie nie chodzą po świecie.

Gość gość
Prowokacja ale jak już dyskutujemy to po pierwsze nie jest Twoja szwagier tylko siostra chłopaka a po drugie mieszka u siebie, Ty tam jesteś gościem.

Gość gość
no zdziwiłybyście się , ale tacy ludzie są jak autorka :-o i to wcale nie musi być prowo :-o

Gość gość
gość dziś Prowokacja ale jak już dyskutujemy to po pierwsze nie jest Twoja szwagier tylko siostra chłopaka a po drugie mieszka u siebie, Ty tam jesteś gościem. X I jak już dyskutujemy to siostra faceta też cię nienawidzi;)

Gość gość
Smieszne provo :-) chyba kiedys tu juz pisalas :-) wtedy bylo o tym,ze ta wredna "szwagierka" (nie bejbe,siostra chlopaka,obca dla Ciebie osoba :-) )ma cale pietro dla siebie a Ty w ciazy musialbys zamieszkac w pokoju faceta. Wysil sie bardziej :-) bo piszesz ze ma fatalny gust a za chwile piszesz,ze chcialas od niej pozyczac ciuchy :-)

Gość gość
A co cie obchodzi jak ona sie ubiera?? A z jakiej racji chcesz pozyczac od niej ciuchy?? A z jakiej racji chcesz ją pogonić? Wyprowadzcie sie wy jak wam nie pasuje

Gość gość
15:15 Zazdrosci jej i Bol doopy

Gość gość
yyyyyy myslalam ze jakies bardziej lotne to prowo , ze sie posmieje przed praca a tu nic ,marnie :o zero polotu

Gość gość
Marne provo :D