Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja

okłamałam chłopaka z ciąża

Polecane posty

Gość gośćja

jak to odkrecic ?

Gość gość
Dać mu pizy do oporu

Gość gość
sprawa zaszla za daleko w kłóti palnęłam,że jestem w ciazy a to wcale nie prawda.mysli tak od tygodnia ,jest szczesliwy .chce mi towarzyszyć u lekarza ,kupuje cudeńka a ja nie jestem w zadnej ciazy.nie moge powiedziec ze kłamałam bo poprostu wyjde na okropna kłamczuche !moze lepiej powiedziec ze poronilam albo ze pusty byl pecherzyk /?

Gość gość
powiedz ze poronilas

Gość gość
No i po co takie numery???nie zdziwiłbym się gdyby Cię kopnął w dope za to.

Gość gość
Powiedz ze pusty pecherzyk. Faceci sie na tym nie znają. Jak bedzie dociekliwy to bedzie szukal info na ten temat a jak nie to przyjmie to do wiadomosci i tyle. Zawsze (w przypadku kłamstwa) brzmi to.lepiej niz tekst ze poronilas. Takie stwierdzenie jest mocno zabarwione emocjonalnie, bedzie ci wspolczul i ty bedziesz musiala dluuuugo udawac jak bardzo to przezylas i w jego oczach zawsze bedziesz miala juz latke tej co poronila czyli takiej ktorej mu żal. Po co ci to. Powiedz ze pusty pecherz. Jak najszybciej to powiedz.

Gość gość
Płytka jestes :-( koszmar

Gość gość
Poza tym jak powiesz, że poronilaś, a w przyszłości zajdziesz w ciążę z ibecnym chłopakiem, to ginekolog podczas badania pyta ktora ciąża i będziesz musiała powiedzieć prawdę, .

Gość gość
Dokładnie i bedziesz miala w papierach która to ciaza. Jak powiesz w przyszlosci ze 1 i twoj facet to dojrzy to bedzie kicha ze go kiedys oklamalas. a jak poklamiesz lekarza i powiesz ze 2 to bedzisz od początku na celowniku ze ciaza wysokiego ryzyka czy dadzą ci mase leków na start i więcej badań do zrobienia. Po co ci to

Gość gość
Moze powiedziec, ze test byl wadliwy pokazal ciaze a lekarz nie potwierdzil