Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Witam. W przeciągu ostatnich dwóch mcy schudłam 5kg z 62 na 56. Powoli chudlam jedząc racjonalnie co 3 h. Wrócił mi obecnie kg gdyż lody i powrót do starej diety zaczyna się odzywać. W związku z tym zaczynam od nowa . Chciałabym pokazać wam jadłospis i chciałabym żeby mądra osoba wypowiedziała się na ten temat. Nie chcę bardzo schodzić z kalorycznoscia gdyż ostatnio okres spóźnił mi się 5 tygodni. Jadlam jak opetana by znów przyszedł. Teraz chce mądrzej. Przedstawiam wam dzisiejszy jadlospis: śniadanie - bułka ciemna musli i serek wiejski, dr. Śniadanie -czereśnie 100 gram ,obiad- kasza jęczmienna pieczona paleczka z indyka sałata z łyżką jogurtu Nat., podwieczorek - 2xwasa z serkiem almette cienko , kolacja warzywa smażone na patelni na łyżce oliwy z ziołami opakowanie małe. Zastanawiam się czy to nie jest za dużo jednak oczywiście oprócz tego woda i herbata zielona. Dziś też mam zamiar ćwiczyć. Czy jedzenie w ten sposób jest ok. Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach